İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat!

Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı Avukat Mustafa Kuran’ın 64 yıllık hayat arkadaşı Gülten Kuran vefat etti. Merhume Kuran’ın AK Parti İstanbul Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Cüneyt Yüksel’in yengesi olduğu ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’nin her yerinde uzun yıllar avukatlık ile siyaset yapan, Tüm Hukukçular Birliği Derneği Genel Başkanı ve işadamı Mustafa Kuran’ın eşi Gülten Kuran vefat etti.

İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat!

ADALET KOMİSYONU BAŞKANI PROF.DR. CÜNEYT YÜKSEL’İN DAYISININ EŞİ İDİ

Merhume Kuran’ın AK Parti İstanbul Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Yüksel’in de yengesi olduğu ifade edildi. Bir süreden beri yakalandığı hastalığa karşı mücadele eden Gülten Kuran’ın kaybı, başta birlikte aynı yastığa baş koyduğu hukukçu Mustafa Kuran olmak üzere, çocukları Şebnur, Hüseyin ve Elif ile Kuran ailesinde derin üzüntüye yol açtığı ifade edildi. Yardımsever kişiliğiyle bilinen Gülten Kuran’ın cenazesi, Beşiktaş’taki Levent Barbaros Camii’nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! - Resim : 2

SİYASET, İŞ VE HUKUK DÜNYASI KURAN’I YALNIZ BIRAKMADI

Merhume Gülten Kuran’ın cenaze törenine, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, İçişleri Eski Bakanı Süleyman Soylu, Denizli Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Cahit Özkan, İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Av.Yasin Şamlı, ŞURKAV İstanbul Şube Başkanı Cebrail Elmas, Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Genel Başkanı A. Fuat Bodur, MARDİNDER Başkanı Nedim Kaya ve AK Parti Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Av.Rıdvan Arslan’ın da yer aldığı yoğun bir katılım olduğu görüldü.

İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! - Resim : 3

AVUKAT MUSTAFA KURAN 64 YILLIK EŞİNE VEDA ETTİ

Hukukçu ve işadamı Mustafa Kuran, cenaze töreninde yaptığı konuşmada “Gülten bir seneden beri kanser hastalığıyla mücadele etti. Bütün tedavi imkânlarını kullanmamıza rağmen maalesef iyileşme imkanı olmadı ve o beladan kurtulamadı. Çektiği her nefesteki sıkıntı inşallah ecri ve mükâfatı olsun. Çünkü hayırlı bir anneydi. Kur’an-ı Kerim okuyan, Mekke ve Medine’de gözyaşı döken ve hayırlı evlat yetişmesine vesile olan bir anneydi. İnşallah makamı cennet olur ve kâinatın efendisi peygamber efendimize de komşu olur. 64 senelik mutlu, bahtiyar bir yuva için kendisine duacıyım” dedi.Avukat Kuran, kendilerini en acılı günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti.

İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! - Resim : 4

İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! ile ilgili etiketler ölüm vefat cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.