İsmail Küçükkaya annesi kimdir? İsmail Küçükkaya annesi neden öldü?

Sözcü'ye geçeceği konuşulan İsmail Küçükkaya anne acısı yaşıyor. Annesinin ölüm haberini alan İsmail Küçükkaya göz yaşlarına hakim olamadı. Ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi neden öldü?

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, Antalya'da yaşamını yitirmiştir. Henüz 14 yaşındayken Yunus Küçükkaya ile evlenen Halise Küçükkaya, bu evlilikten 2 kız ve 2 erkek çocuk sahibi olmuştur. Daha sonra eşinden boşanan Halise Küçükkaya, Kütahyalıdır.

GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU

İsmail Küçükkaya, annesinin vefatı dolayısıyla büyük üzüntü yaşamış ve gözyaşlarına boğulmuştur. Annesinin vefat haberini alınca  Antalya'ya giden Küçükkaya'yı, dostları ve akrabaları teselli etmeye çalışmıştır.

ÖLÜM NEDENİ NE?

Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde bulunan bir otelin sahilinde denize girdikten sonra çırpınmaya başladı. Otelin cankurtaranı tarafından kurtarılarak kıyıya çıkarılan Halise Küçükkaya'ya oteldeki sağlık görevlileri hemen müdahale etti. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Halise Küçükkaya kurtarılamadı. Olay sırasında Halise Küçükkaya 75 yaşındaydı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya, 20 Ocak 1972 doğumlu Türk gazeteci ve yazardır. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Küçükkaya, kariyerine Hürriyet gazetesinde başlamış, ardından Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. 2013 yılında Fox TV'de Çalar Saat programını sunmaya başlayan Küçükkaya, bu programla geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Demokrasi, insan hakları ve basın özgürlüğü konularında duyarlılığıyla tanınan Küçükkaya, "Cumhuriyetimize Dair" ve "Korkma" gibi kitapların yazarıdır.

İsmail Küçükkaya annesi kimdir? İsmail Küçükkaya annesi neden öldü? ile ilgili etiketler İsmail Küçükkaya Anne ölüm