İsrail destekçisine soğuk duş! Çin'e giden Almanya Dışişleri Bakanı'nı karşılayan olmadı!

İsrail'in soykırımına açıktan destek veren Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'a Çin'de soğuk duş. Ziyarete giden bakanı havalimanında karşılayan olmadı.

İsrail'in Gazze saldırılarını destekleyen soykırım yanlısı açıklamalarıyla gündeme gelen Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'u Çin ziyareti sırasında hiçbir yetkili karşılamaya gelmedi.

Alman bakan havalimanında sadece birkaç gazetecinin olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Baerbock'un o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Alman Bakan, geçtiğimiz günlerde Alman parlamentosunda yaptığı açıklamada, sivil yerleşim yerlerinin de korunan statülerini kaybedebileceğini söyleyerek, adeta katliam çağrısı yapmış, "İsrail'in güvenliği bizim için bunu ifade eder." diye konuşmuştu.

İsrail destekçisine soğuk duş! Çin'e giden Almanya Dışişleri Bakanı'nı karşılayan olmadı! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ kendini ele verdi: QR kodlu cenaze ne anlama geliyor?

Geçen Pazar günü Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen, için örgütü tarafından Kuzey New Jersey'de cenaze töreni düzenlendi. FETÖ üyelerinin cenaze törenine kişiye özel QR kod okutarak girebildiği öğrenildi. Bu törenden sonra örgütün, militanlarını halen organize edebiliyor mu, kayıt altında tutabiliyor mu ve kayıtlı üyeleri var mı soruları da cevabını bulmuş oldu.