İsrail'den Haniye'nin aile evine saldırı! Kız kardeşi ve yeğenleri hayatını kaybetti...

İşgalci İsrail, Gazze'nin Sahil Kampını bombaladı. Saldırıda Hamas lideri İsmail Haniye'nin kız kardeşinin de bulunduğu 13 kişi şehit oldu.

Katil İsrail, Gazze'de ölüm kusmaya devam ediyor. Sahil şeridinde bu sabah yapılan alçak saldırı sonrasında şehit haberleri geldi.

HANİYE'NİN KIZ KARDEŞİ VE YEĞENLERİ HAYATINI KAYBETTİ

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusuna ait uçaklar, Şatı Mülteci Kampı'nda Heniye'nin ailesine ait bir eve hava saldırısı düzenledi. Saldırıda ev tamamen yıkılırken aile üyelerinden en az 10 kişi hayatını kaybetti, yaralananlar oldu.

Gazze kentindeki Muammedani Hastanesi kaynakları da Heniyye'nin kız kardeşi Zahr Abdusselam Heniyye'nin ölenler arasında olduğunu aktardı.

İsrail ordusu, Ramazan Bayramı'nda da Gazze kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı sakinleri ve yakınlarıyla bayramlaşmaya giden, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin ailesinden birçok kişinin bulunduğu aracı vurmuştu. Saldırıda Heniyye'nin 3 oğlu ve 4 torunu hayatını kaybetmişti.

İsmail Haniye'nin bu sabah ki bombardımanda şehit olan akrabaları:

- Zehr Abdusselam Haniye (İsmail Haniye'nin kız kardeşi)
- Nahid Ğazî Haniye (İsmail Haniye'nin yeğeni)
- İman Haniye (Nahid Ğazî'nin hanımı)
- Muhammed Haniye (Zehr Abdusselam'ın torunu)
- İsmail Haniye (torun)
- Mumin Haniye (torun)
- Zehr Haniye (torun)
- Şehid Haniye (torun)
- Êmâl Haniye (torun)

Haniye ailesinin şehit sayısı toplamda 69'a yükseldi.

İsrail'den Haniye'nin aile evine saldırı! Kız kardeşi ve yeğenleri hayatını kaybetti... ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.