İsrail'den Hizbullah'a dijital saldırı: Binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! Binden fazla yaralı var...

İsrail’in Lübnan’daki taşınabilir çağrı cihazlarına sızıp patlatması sonucu binden fazla kişi yaralandı. Hizbullah çağrı cihazlarının İsrail tarafından hacklenerek patlatılması ardından Lübnan'daki bir hastanede kaos yaşandı.

İsrail’in Lübnan’daki taşınabilir çağrı cihazlarına sızıp patlatması sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Lübnan resmi ajansı NNA’ya göre, İsrail’in "pager" isimli çağrı cihazlarına sızması sonucu çok sayıda Lübnanlı yaralandı.

NNA'dan yapılan açıklamada, "Beyrut’un güney banliyöleri ile Lübnan’ın birçok bölgesinde benzeri görülmemiş düşmanca bir güvenlik olayı yaşandı. Yüksek teknoloji kullanılarak taşınabilir pager sistemleri patlatıldı ve çok sayıda yaralı olduğu, yaralıların hastanelere nakledildiği bildirildi." ifadeleri kullanıldı.

İsrail'den Hizbullah'a dijital saldırı: Binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! Binden fazla yaralı var...

Lübnan’da bazı çağrı cihazlarının, sahiplerinin üzerindeyken patladığı anlar sosyal medyaya yansıdı.

Görüntülerde, taşınabilir cihazların sinyal vermesiyle sahipleri tarafından ellerine alındığı ve bu esnada infilak ettiği fark ediliyor.

İsrail'den Hizbullah'a dijital saldırı: Binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! Binden fazla yaralı var... - Resim : 2

Yaralanan çok sayıda kişinin Hizbullah mensubu olduğu kaydedildi.

Lübnan Kızıl Haçı da yaptığı açıklamada, 50 ambulans ve 300 acil tıp teknisyeninin toplu çağrı cihazı patlamasının ardından mağdurların tahliyesine yardımcı olmak için hazır beklediğini bildirdi.

İsrail'den Hizbullah'a dijital saldırı: Binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! Binden fazla yaralı var... - Resim : 3

İsrail'den Hizbullah'a dijital saldırı: Binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! Binden fazla yaralı var... ile ilgili etiketler İsrail Hizbullah Lübnan
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan program sonrası pastane ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ödül programı sonrası Ankara'da bir pastaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.