İsrail'den İran'a saldırı tehdidi: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'a yönelik planlanan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Gallant konuya ilişkin açıklamasında, "İran'a saldırı ölümcül ve şaşırtıcı olacak" dedi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, yaptığı açıklamada, İsrail kuvvetlerinin İran'a yapacağı karşı saldırının, ilk saldırıyı gölgede bırakacağını söyledi.

İsrail'den İran'a saldırı tehdidi: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!

"BİZİM SALDIRIMIZ ÖLÜMCÜL VE ŞAŞIRTICI OLACAK"

Gallant, "İran saldırısı şiddetliydi ama isabetsizdi. Buna karşılık, bizim saldırımız ölümcül, tam isabetli ve en önemlisi şaşırtıcı olacak, ne olduğunu veya nasıl olduğunu anlayamayacaklar. Sadece sonuçları görecekler." dedi.

IDF İstihbarat Birimi 9900'e konuşan Gallant, katil İsrail'in Ortadoğu'daki hava üstünlüğünün büyük ölçüde istihbarat toplama çalışmalarından kaynaklandığını söyledi.

İsrail Hava Kuvvetleri'nin her istediğini kesin bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak için İran, Lübnan, Suriye, Yemen, Irak ve diğer cephelere karşı gösterdiği gerekli çabalara dikkat çekti.

İSRAİL MİSİLLEME YAPACAK MI?

İran saldırısında İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait pistlerin ve uçakların zarar görmediğini aktaran Gallant, saldırıda hiçbir asker ya da sivilin de zarar görmediğini vurguladı. İsrail yönetiminin İran'a yönelik saldırı konusunda hemfikir olduğunu belirten Gallant, “Tüm emir komuta zinciri aynı hizada ve bu konuya odaklanmış durumda” dedi.

New York Times'ın konuyla ilgili haberinin ardından, Jerusalem Post gazetesi de dünkü haberinde İsrail'in İran'ın nükleer programına saldırmasının beklenmediğini, bunun yerine çeşitli askeri üslere ve istihbarat tesislerine odaklanacağını bildirdi.

New York Times'ın haberini değerlendiren yetkililer, İsrail'in, İran'ın düzenlediği saldırıya karşılık vereceği, saldırı senaryolarını öngören iddiaları reddetmedi.

İsrail'den İran'a saldırı tehdidi: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak! ile ilgili etiketler İsrail İran Savaş Yoav Gallant
GÜNÜN VİDEOSU

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı! Musalla taşından hastaneye...

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken musalla taşının üstündeki tabuttan ses gelmeye başladı. Camiye çağrılan sağlık ekipleri, Bayşu'yu kalp masajının ardından ambulansla hastaneye götürdü.