İsrail'den Lübnan'da yeni suikast! İHA ile vurdular...

Orta Doğu'da gerilim gittikçe tırmanıyor. İsrail ordusunun insansız hava aracıyla (İHA) Lübnan'ın güneyindeki Sayda kentinde seyir halindeki bir aracı vurduğu, araçta hedef alınan kişinin ise kurtulduğu bildirildi. Öte yandan İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, yeni bir provokasyona girişti.

Hamas'ın siyasi büro şefi İsmail Haniye'nin Tahran'da, Hizbullah'ın iki numarası Fuad Şükür'ün Beyrut'ta birkaç saat arayla uğradıkları suikastlar, haftalar sonra ilk misillemeyi tetikledi. Gazze Şeridi'nden bütün Orta Doğu'ya dalga dalga yayılan çatışmaları canlı blog sayfasına taşıyoruz.

İsrail ordusunun insansız hava aracıyla (İHA) Lübnan'ın güneyindeki Sayda kentinde seyir halindeki bir aracı vurduğu, araçta hedef alınan kişinin ise kurtulduğu bildirildi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre, İsrail'e ait bir İHA, Sayda kentine bağlı Abra bölgesinde seyir halindeki bir aracı vurdu.

Haberde, "Sayda'daki Şemma otoyoluna giden yan yolda İsrail İHA'sı tarafından hedef alınan Honda CR-V tipi araçtaki bir kişi kurtuldu." ifadelerine yer verildi.

Söz konusu kişinin Filistin örgütlerinden birinin üyesi olduğu belirtilirken daha fazla ayrıntı verilmedi.

Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana ABD'nin desteğiyle saldırılarını sürdüren İsrail, kuzey sınırında da Lübnan Hizbullahı ile çatışıyor.

İsrail ile Lübnan arasında "Mavi Hat" olarak tabir edilen sınır hattındaki yüksek askeri gerilim rekor seviyelere ulaştı.

İsrail'den Lübnan'da yeni suikast! İHA ile vurdular... ile ilgili etiketler İsrail Lübnan Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in mezarındaki gelinlik kaldırıldı! Okul önlüğü ve çanta bırakıldı...

Narin'in mezarındaki gelinlikleri kaldıran bir vatandaş, mezara okul önlüğü ve çanta bıraktı.