İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Dışişleri Bakanı'nın skandal sözlerine sosyal medya hesabında tepki gösterdi. Çelik, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz ve benzeleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Dışişleri Bakanı'nın skandal sözlerine sosyal medya hesabında tepki gösterdi.

Ömer Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir. Katz ve benzeleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir. Gazze direnişi, insan onurunun doruk noktasıdır. Eninde sonunda insan onuru barbarlığı yenecektir.

Katz ve diğer caniler insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir.''

TÜRKÇE PAYLAŞIMLA CUMHURBAŞKANO ERDOĞAN'I HEDEF ALMIŞTI

Katz Türkçe yaptığı paylaşımda şehit komutan Yahya Sinvar'ın naaşının karesi ile "Erdoğan tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar’ı geri al." ifadelerini kullandı.

İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki!

 

 

İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Çelik AK Parti İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım Saldırı Yisrael Katz Yahya Sinvar
GÜNÜN VİDEOSU

Fethullah Gülen öldü mü ölmedi mi? FETÖ elebaşının yeğeni açıkladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen, terör örgütü elebaşının öldüğüne dair paylaşımlar sonrası görüntülü bir açıklama yaptı. Gülen'in ölmediği ortaya çıktı. Sosyal medyada "ne güzel sevinmiştik" şeklinde paylaşımlar geldi.