İsrail'in gözü döndü: Gece boyunca tüm Ortadoğu’ya saldıracağız!

Ortadoğu’da gerilim tırmanıyor. İran, İsrail’e füze saldırısı başlattı. İran’dan İsrail’e en az 200 füze atıldığı söyleniyor. Saldırının ardından İsrail genelinde ölü ya da yaralı olmadığı duyuruldu. Sivillerin sığınaklardan çıkabileceği duyurusu yapıldı. Öte yandan İsrail ordusu, bu gece Orta Doğu genelinde güçlü saldırılar düzenleyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada "bu gece Orta Doğu'da saldıracağız" denildi.

Ortadoğu’da gerilim tırmanıyor. İran, İsrail’e füze saldırısı başlattı. İran’dan İsrail’e en az 200 füze atıldığı söyleniyor.

Saldırının ardından İsrail genelinde ölü ya da yaralı olmadığı duyuruldu. Sivillerin sığınaklardan çıkabileceği duyurusu yapıldı.

Öte yandan İsrail ordusu, bu gece Orta Doğu genelinde güçlü saldırılar düzenleyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada "bu gece Orta Doğu'da saldıracağız" denildi.

İRAN'DAN İSRAİL'E MİSİLLEME UYARISI: KARŞILIĞI YIKICI OLUR

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada ise İsrail'e cevaben, “İran, Siyonist rejimin İran vatandaşlarını ve çıkarlarını hedef alarak ülkenin egemenliğini ihlal eden terör saldırılarına yasal ve meşru bir cevap vermiştir. Eğer Siyonist rejim karşılık vermeye ya da düşmanca eylemlerde bulunmaya cüret ederse, daha yıkıcı bir cevapla karşılaşacaktır. Bölge ülkeleri ve Siyonist rejimin destekçileri, bu rejimle yollarını ayırmaya davet edilmektedir” ifadeleri kullanıldı.

İsrail'in gözü döndü: Gece boyunca tüm Ortadoğu’ya saldıracağız! ile ilgili etiketler İsrail Orta Doğu Savaş Saldırı İran
GÜNÜN VİDEOSU

İran saldırdı, Binyamin Netanyahu panik halinde sığınağa kaçtı! O anlar dalga konusu oldu...

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın füze saldırısıyla "hata yaptığını ve bunun bedelini ödeyeceğini" savundu. Öte yandan Başbakan Netanyahu'nun, İran'ın İsrail'e saldırdığını öğrendiği o an servis edildi. Netanyahu'nun, görüntülerde panik halinde sığınağa kaçtığı görüldü.