İsrail'in işkence üssü Sde Teiman'da skandal görüntü! Filistinli rehineye toplu tecavüz...

İsrail askerlerinin Sde Teiman'da bir Filistinli rehineyi toplu tecavüz ettiğine dair güvenlik kamerası görüntüleri İsrail'in Kanal 12 televiyonunda yayımlandı.

İsrail Kanal 12 televizyonu İsrail'in işkence üssü Sde Teiman'da Filistinli bir tutukluya kalkanların arkasında tecavüz ettiğini ve diğerlerine işkence yaptığını gösteren şok edici görüntüler yayınladı.

 

İSRAİL'İN İŞKENCE VE TECAVÜZ ÜSSÜ

İsrail ordusu 7 Ekim'de bu yana yüzlerce kişiyi tutukladı ve onları her türlü işkencenin yapıldığı, eller ve bacakların kırıldığı şiddetli dayakların atıldığı ve çok sayıda mahkumun idam edildiği Sde Teiman Askeri Cezaevi'ne nakletti.

Aralık ayının başında, Sde Teiman Cezaevi'ndeki gerçekler ve insan hakları ihlalleri cezaevinde görev yapan İsrailli doktorlardan bazılarının bilgileri sızdırmasıyla ortaya çıkmaya başladı. Uluslararası insan hakları raporlarına ve uluslararası medyada yer alan haberlere göre, bu bilgiler özellikle Gazzeli tutuklulara yönelik uygulamaları ve işkenceleri doğruluyordu. Belgeler İsrail askerlerinin Gazzeli tutukluları kasıtlı olarak aşağıladığını, ruh sağlıklarını bozduğunu ve tüm uluslararası sözleşmeleri ve insani normları ihlal eden etik dışı davranışlara zorladığını gösteriyordu.

TUTUKLULARI SOYUP KÖPEKLER TARAFINDAN CİNSEL İSTİSMARA MARUZ BIRAKTILAR

Gazze'den serbest bırakılan tutukluların ifadelerine göre, işgal güçleri onları soydu ve İsrail ordusuna bağlı polis köpekleri tarafından korkunç ve korkutucu cinsel istismara maruz bıraktı. İsrail, tutuklulara karşı her türlü işkence ve dayağı uyguladı, onları uykudan mahrum bıraktı, hapishane bahçesinde onlarca saat çıplak tuttu, ayrıca kıyafet, temizlik malzemeleri, saç kesimi gibi ihtiyaçlarını gidermelerine ve hatta uyumalarına bile izin vermedi.

İSRAİL KANAL 12 TELEVİZYONU SKANDAL GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI

İsrail Kanal 12 televizyonu İsrail'in işkence üssü Sde Teiman'da Filistinli bir tutukluya kalkanların arkasında tecavüz ettiğini ve diğerlerine işkence yaptığını gösteren şok edici görüntüler yayınladı. 

İsrail'in işkence üssü Sde Teiman'da skandal görüntü! Filistinli rehineye toplu tecavüz... ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.