İsrail'in sözcülüğünü yaptı... Fatih Altaylı'dan Erdoğan'ın İsrail sözlerine skandal eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail çıkışını gazeteci Fatih Altaylı skandal sözlerle eleştirdi. "Türkiye'nin neyine oraya girmek. Ne yapacaksın?" diyen Altaylı'nın "Kafana odunla vururlar valla." sözleri büyük tepki çekti.

Gazze'de yaşanan katliama en büyük tepkiyi her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yaptığı açıklamada gerektiği durumda İsrail'e de operasyon düzenlenebileceğini söylemişti.

Erdoğan açıklamasında, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine gazeteci Fatih Altaylı'dan sert bir eleştiri geldi.

Altaylı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin neyine oraya girmek. Ne yapacaksın? Madem bu kadar gücün var, madem 500 kilometre öteye gidebiliyorsun, git kardeşim Kandil'e o zaman önce PKK'yı temizle.

Tamam Türkiye'nin bu politikasına tamamen katılıyorum. Yüzde 100 doğru. İnsanlık dramı, taş taş üzerinde bırakmamışlar.

Yapamayacağını sen de ben de biliyoruz. Yaptırmazlar, senin böyle bir gücün yok. Kafana odunla vururlar valla."

 

İsrail'in sözcülüğünü yaptı... Fatih Altaylı'dan Erdoğan'ın İsrail sözlerine skandal eleştiri ile ilgili etiketler Fatih Altaylı İsrail Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.