İsrail'in Sözcü'sü! Sözcü TV, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın ölümünü bakın nasıl servis etti...

Sözcü TV'nin Hamas lideri Yahya Sinvar'ın şehit edildiği iddialarını haberleştirirken işgalci İsrail yanlısı ifadeler kullanması tepkilere neden oldu. Skandala tepki gösteren bir grup vatandaş, Sözcü TV binasının duvarına "İsrail'in Sözcü'sü" yazdı. 

İsrail bir yıldan uzun süredir 10 binlerce masum Filistinliyi katlettiği Gazze'de dün büyük bir süikast daha gerçekleştirdi. 

Eski Hamas lideri İsmail Heniyye'nin Tahran'da öldürülmesinin ardından, yeni lider Yahya Sinvar da İsrail suikastine kurban gitti.

SÖZCÜ'DEN SKANDAL YAHYA SİNVAR PAYLAŞIMI

İsrail'in işgal ve soykırım ordusu, Refah kentindeki bir binaya suikast saldırısı düzenleyerek, Sinvar'ı öldürdü. Amerikan Başkanı Joe Biden'ın "İsrail ve ABD için iyi bir gün" diye nitelendirdiği bu saldırı, Türkiye'deki bir medya tarafından akılalmaz bir dille servis edildi.

İsrail'in Sözcü'sü! Sözcü TV, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın ölümünü bakın nasıl servis etti...

SÖZCÜ: İSRAİL HAMAS'I TEK TEK İNDİRİYOR

Sözcü Televizyonu, Hamas'ın yeni lideri Sinvar'ın İsrail tarafından öldürülmesini tuhaf bir dille duyurdu. Yayın organının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "İsrail, Hamas'ı tek tek indiriyor" başlığı yer aldı.

Kullandıkları kapakta Netanyahu'nun sevinç dolu yüz ifadesinin bulunduğu bir fotoğrafı vardı.

Sözcü'nün Sinvar'ın ölümünü servis şekli, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

Çok sayıda siyasi figür ve gazeteci, yapılan paylaşımı kınayıcı ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, "Bu nasıl Yahudi sevici bir dil!? Medyanın yüz karası" dedi.

"İSRAİL'İN SÖZCÜ'SÜ..."

Skandala tepki gösteren bir grup vatandaş, Sözcü TV binasının duvarına "İsrail'in Sözcü'sü" yazdı. 

İsrail'in Sözcü'sü! Sözcü TV, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın ölümünü bakın nasıl servis etti... - Resim : 2

TEPKİ YAĞINCA SİLMEK ZORUNDA KALDILAR

Sözcü Televizyonu, gelen yoğun tepkiler üzerine yapılan paylaşımı silmek zorunda kaldı.

 

 

İsrail'in Sözcü'sü! Sözcü TV, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın ölümünü bakın nasıl servis etti... ile ilgili etiketler Sözcü Netanyahu Yahya Sinvar İsrail Filistin Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.