İsrailli bakandan skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı... Ankara'dan jet yanıt geldi!

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik skandal mesajına AK Parti ve Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yaptığı açıklamada İsrail'e seslendi ve "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" dedi.

Erdoğan'ın Rize'den yaptığı açıklamaya İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz X sosyal medya hesabından skandal bir yanıt verdi. Erdoğan ile Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in fotoğraflarını yan yana kullanan Katz, Erdoğan'ın İsrail'e saldırı düzenleme tehdidinde bulunduğunu ve Saddam'ın yolundan gittiğini yazıp iftira ve hakaret içeren bir paylaşım yaptı.

ÖMER ÇELİK'TEN İSRAİLLİ BAKANA SERT TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine yanıt verdi.

Çelik'in açıklamaları şöyle:

"İsrail Dışişleri Bakanı Katz, insanlık değerlerini ve barışı savunan Cumhurbaşkanımıza yönelik kullandığı ifadelerle haddini aştığı gibi tam bir Nazi olduğunu ortaya koymuştur. Cumhurbaşkanımıza dönük bu saldırılar, insanlık değerlerine, vicdanına ve haysiyetine düşman olanların saldırılarıdır.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop’u örnek aldığı görülüyor.
Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop, “kasıtlı bir şekilde savaş çıkarmak, savaş suçları ve insanlığa karşı suçları planlamak ve barışa karşı suç işlemek”ten yargılanmıştı.

Katz'a, Ribbentrop'un iyi bir örnek olmadığını hatırlatıyoruz; insanlığa karşı beraberce suç işlediği şebeke er ya da geç yargılanacaktır..."

KATZ'IN SKANDAL MESAJINA ANKARA'DAN JET YANIT

Israel Katz'ın skandal mesajına Ankara'dan jet yanıt verildi, Dışişleri Bakanlığı X hesabından "Soykırımcı Hitler’in sonu nasıl olduysa, soykırımcı Netanyahu’nun sonu da öyle olacak. Soykırımcı Naziler nasıl hesap verdiyse, Filistinlileri yok etmeye çalışanlar da öyle hesap verecek. İnsanlık, Filistinlilerin yanında duracak. Filistinlileri yok edemeyeceksiniz" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da sosyal medya hesabından "Cumhurbaşkanımız insanlık vicdanının sesi olmuştur. Bu haklı sesi bastırmak isteyen, başta İsrail olmak üzere uluslararası siyonist çevreler büyük bir telaş içindeler. Tarih bütün soykırımcılar ve destekçileri için aynı şekilde sonuçlanmıştır" mesajını paylaştı.

Haddini aşan İsrail Dışişleri Bakanı'na Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve diğer kabine üyeleri de tepki gösterdi.

 

 

İsrailli bakandan skandal Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı... Ankara'dan jet yanıt geldi! ile ilgili etiketler İsrail Dışişleri Bakanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.