İsrailli Ofer Levi'den Netanyahu'ya hadsiz çağrı: Türkiye'ye atom bombası atın

İsrailli şarkıcı Ofer Levi paylaştığı bir videoda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya seslendi. Levi Türkiye, İran ve Yemen'e atom bombası atma çağrısında bulundu. Türkiye'yi "İsrail düşmanı" olarak nitelendirdiği ülkelere nefret kusan Levi, bu ülkeleri yok etme hayalini Tevrat'a bağladı.

İsrailli şarkıcı Ofer Levi, "İsrail düşmanı" olarak nitelendirdiği Yemen, İran ve Türkiye'ye nefret kusarak, Netanyahu'yu bu ülkelere atom bombası atmaya çağırdı. Netanyahu'yu son Dünya Savaşı'nı başlatmaya davet eden Levi, bombanın olumsuz etkilerinden İsrail'in korunacağına dair Tevrat üzerinden İsrail Başbakanı'na güvence verdi.

Paylaştığı videoda Netanyahu'nun "herkes tarafından sevilip sayıldığını" iddia eden Levi, İsrail'in şimdiye kadar sahip olduğu en iyi liderin Netanyahu olduğunu ileri sürdü.

'ATOM BOMBASI ATMAYA YEMEN'DEN, İRAN'DAN, TÜRKİYE'DEN BAŞLAYIN'

Konuşması boyunca Tevrat'tan alıntılar yapan şarkıcı Levi, "Eğer ben sizin danışmanınız olsaydım ya da belki bir an için genelkurmay başkanı ya da bir an için arkadaşınız, size Ofer Levi olarak derdim ki: Eğer elinizde bir atom bombası varsa işe Yemen'den, İran'dan, İsrail'den nefret eden herkesten, Türkiye'den başlayın" dedi.

Eski Ahit'in beşinci kitabı olan Tesniye'den alıntı yapan Levi, " 'Amalek'in anısını göklerin altından silin.' Bu bir emirdir ve bu kutsal ordu Tanrı'nın emrini yerine getirmektedir. Hiç kimseden, sayısız ulustan ve İsrail'den nefret edenlerden, bize karşı komplo kurmaya çalışanlardan korkmayın" diyerek Netanyahu'yu üçüncü dünya savaşını başlatmaya çağırdı.

Başındaki kipayı işaret ederek, "Bu benim miğferim" diyen Levi, Netanyahu'ya atom bombasının olumsuz etkilerinden korkmamasını söyleyerek, meleklerin bu olumsuz etkilerden İsrail'i koruyacağını öne sürdü.

 

İsrailli Ofer Levi'den Netanyahu'ya hadsiz çağrı: Türkiye'ye atom bombası atın ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İsrail içinde siyasi kriz büyüyor! "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı...

İsrail Sol Parti Başkanı Ayman Odeh, İsrail meclisi Knesset'te "En büyük terörist İsrail'dir" diyince tansiyon yükseldi.