İsrailli öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdılar!

Ukrayna'da düzenlenen bir spor müsabakasında Suudi öğrenciler, İsrailli öğrencilerin elini sıkmayı reddetti.

İsrailin Filistinlilere uyguladığı terörü protesto eden Suudi Arabistanlı öğrenciler, Ukrayna’da düzenlenen bir spor müsabakasında İsrailli öğrencilerin ellerini sıkmayı reddetti.

Ukrayna’da gerçekleşen uluslararası bir spor müsabakasında, Suudi Arabistan’ı temsil eden 2 öğrenci, spor salonundan ayrılmadan önce İsrail takımından 2 öğrenci ile karşı karşıya geldi.

İsrail devletinin Filistinli Müslümanlara uyguladığı şiddeti protesto eden Arap öğrenciler, İsrail takımındaki öğrencilerin uzattığı eli sıkmayı reddetti.

Kameralara yansıyan görüntülerde, Arap gençlerin İsrail takımını sakince reddettiği ve daha sonra olaysız bir şekilde salondan ayrıldığı görüldü.

Suudi aktivistler tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa süre içerisinde yayıldı.

SUUDİ ÖĞRENCİLERDEN İSRAİL BAYRAĞI TEPKİSİ

Geçtiğimiz günlerde de Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleşen Uluslararası Kimya Olimpiyatları’nda ödül alan Suudi bir öğrenci, İsrailli öğrencilerin yanında bayrak açmayı reddederek İran takımının yanına geçmişti.

İsrailli öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdılar! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Ukrayna İsrail Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD'de kimyasal tesiste büyük patlama! "Nefes almakta güçlük çekerseniz 911'i arayın"

ABD, Georgia'daki kimyasal tesis BioLab'da çıkan büyük yangın nedeniyle bazı yollar kapatıldı, bölge sakinlerine tahliye uyarısı yayınlandı. Bölge halkına "Nefes almakta güçlük çekiyorsanız ya da başka bir tıbbi acil durumla karşılaşırsanız 911'i arayın." mesajı gönderildi.