İstanbul Havalimanı'nda görevli Ilgın Ceylan isimli kadın polis memuru intihar etti

İstanbul Havalimanı'nda görevli Ilgın Ceylan isimli kadın polis memuru, silahla kendisini vurdu. Olayın ardından hastaneye kaldırılan polis memuru hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, havalimanında görev yapan kadın polis memuru Ilgın Ceylan henüz bilinmeyen bir nedenle silahla kendini vurdu.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ceylan'ın havalimanı pasaport polisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

İstanbul Havalimanı'nda görevli Ilgın Ceylan isimli kadın polis memuru intihar etti

İstanbul Havalimanı'nda görevli Ilgın Ceylan isimli kadın polis memuru intihar etti ile ilgili etiketler İstanbul Havalimanı polis İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

F-16 mı, KAAN mı? Mahmut Faruk Akşit: Radarda uçağı görmüyorsun bile! F-16 kabak gibi ortada...

Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit'in Amerika'nın ünlü savaş uçağı F-16 ile milli muharip uçak Kaan'ı karşılaştırması sosyal medyada gündem oldu. Akşit, F-16'nın radar görünürlüğünün yüksek olduğunu vurgularken "kabak gibi ortada" ifadesini kullandı. Türkiye'nin geliştirdiği KAAN savaş uçağı için ise F-22 ayarında, art yakıcı kullanmadan ses hızını aşabilecek bir motor tasarladıklarını belirtti.