İstanbul Maltepe'de cipin dükkan önündeki kişileri ezdiği anlar kamerada!

İstanbul Maltepe'de cipin dükkanın önünde oturan 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu kazanın güvenlik kamerasına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'un Maltepe ilçesi Küçükyalı Mahallesi'nde önceki gün cip sürücüsü Hülya Y., cadde üzerinden sokağa giriş yapacağı esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki dükkana çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç yan yattı.

Kazada dükkanın önünde oturan 3 vatandaş ve otomobil sürücüsü Hülya Y. yaralandı.

İstanbul Maltepe'de cipin dükkan önündeki kişileri ezdiği anlar kamerada!

FECİ KAZA KAMERADA

4 kişinin yaralanmasına sebep olan kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Hülya Y.'nin dükkan önünde oturan 3 kişiyi ezdiği görüntüler güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde Hülya Y.'nin kullandığı araç hızla gelip önce kaldırıma, ardından merdivenlere çıkıp iş yeri önünde oturan üç kişiye çarptığı ve kazanın ardından otomobilin ters yattığı görülüyor.

İstanbul Maltepe'de cipin dükkan önündeki kişileri ezdiği anlar kamerada! ile ilgili etiketler İstanbul Maltepe Trafik kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Ekrem İmamoğlu Edanur Gezer'i unuttu, sadece Narin Güran'ı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuştu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Başkan İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.