İstanbul'da saldırı hazırlığındaydı... PKK/KCK'nın sözde sorumlusu tutuklandı!

İstanbul'da, eylem arayışında olan terör örgütü PKK/KCK bünyesinde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele Şube müdürlükleri ekipleri, bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik ortak çalışma yürüttü.

SURİYE UYRUKLU

AA'da yer alan habere göre ekipler, Suriye'nin Haseke iline bağlı Kamışlı ilçesinde terör örgütü PKK/KCK ve YPG/PYD bünyesinde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren H.A.C'nin Filistin'e ait sahte kimlikle ülkeye girişi yaptığını tespit etti.

İstanbul'da saldırı hazırlığındaydı... PKK/KCK'nın sözde sorumlusu tutuklandı!

İSTANBUL'DA SALDIRI HAZIRLIĞINDAYDI

Örgüt adına faaliyetlerini İstanbul'da sürdüreceği ve eylem arayışında olduğu belirlenen Suriye uyruklu şüphelinin adresini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla zanlıyı gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

İstanbul'da saldırı hazırlığındaydı... PKK/KCK'nın sözde sorumlusu tutuklandı! ile ilgili etiketler PKK İstanbul terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Ordu'da astsubaya çarpıp şehit olmasına neden olan motosikletlinin tehlikeli videoları çıktı

Ordu'da "Dur" ihtarına uymayıp, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarpıp şehit olmasına neden olan Adem T.'nin tehlikeli sürüş videoları ortaya çıktı.