İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali öncesi çok konuşulacak reklam!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım başladı. Çeyrek final eşleşmelerinin belli olmasının ardından İstanbul'da olacak Şampiyonlar Ligi finaline adım adım yaklaşılıyor. Öte yandan THY'den çok konuşulacak bir reklam paylaşıldı. Futbolun üç efsane ismi Şampiyonlar Ligi reklamı için kamera karşısına geçti. THY'den yapılan paylaşımda, "Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'dan çeyrek finaldeki takımların şehirlerine doğru yolculuğa çıkıyoruz" ifadeleri kullandı.

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam filminde dünya futbolunun üç efsane ismi Ronaldinho, Steven Gerrard ve Cafu'yu bir araya getirdi.

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali öncesi çok konuşulacak reklam!

Filmin çekimleri, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin gerçekleşeceği İstanbul'un da aralarında bulunduğu Londra, Manchester, Madrid, Milano, Napoli, Münih, Lizbon olmak üzere 6 ülkedeki 8 şehirde yaklaşık bir ayda tamamlandı. Cafu, Gerrard, Ronaldinho gibi üç dünya yıldızının yer aldığı reklam büyük beğeni topladı.

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali öncesi çok konuşulacak reklam! - Resim : 2

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali öncesi çok konuşulacak reklam! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.