İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, mesleği ne?

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Trabzonspor maçındaki hakem kararlarına tepki olarak karşılaşmanın ikinci yarısında takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından Ecmel Faik Sarıalioğlu hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir?

Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun kim olduğu ve hayatı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Ecmel Faik Sarıalioğlu neden araştırılıyor? İşte Ecmel Faik Sarıalioğlu hakkında detaylar…

 ECMEL FAİK SARIALİOĞLU KİMDİR?

1961 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen Ecmel Faik Sarıalioğlu, demir-çelik nakliye ve ticaretle uğraşan bir ailenin çocuğu olarak büyüdü.

Ailesinin işleri nedeniyle çocukluğunu Karabük'te geçiren Sarıalioğlu, 1970'lerin başında İstanbul'a yerleşti. Ortaokul eğitimine İstanbul'da başlayan ancak ailevi nedenlerle eğitimine ara vermek zorunda kalan Sarıalioğlu, ortaokul ve lise eğitimini dışarıdan tamamladı.

1978 yılına kadar inşaatlarda, tamirhanelerde ve kamyonlarda çalışarak aile işlerine katkıda bulundu. Aynı yıl ağır vasıta ehliyetini alarak uluslararası nakliyecilik serüvenine başladı.

1991 yılına kadar ailesine ait uluslararası nakliye şirketinde hem tır şoförlüğü hem de yöneticilik yapan Sarıalioğlu, 1991'de Şafak Hanımefendi ile evlenerek Ömer ve Bengisu isimli iki çocuk sahibi oldu.

Ecmel Faik Sarıalioğlu, 50 yıldır inşaat, arsa, emlak, benzin istasyonu ve uluslararası nakliye alanlarında çeşitli yatırımlar yapmaktadır.

2004'ten 2018'e kadar Bahçeşehir Üniversitesi İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı görevini yürüten Sarıalioğlu, spor yöneticiliği alanında da önemli bir kariyere sahiptir.

Bakırköyspor'da birkaç dönem yöneticilik yaptıktan sonra İstanbulspor Kulübü Başkanı olarak seçildi ve halen bu görevini sürdürmektedir. Spor yöneticiliği alanında bir fakülteden mezun olma hedefi bulunan Sarıalioğlu, İstanbulspor'daki başkanlık görevine devam etmektedir.

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, mesleği ne? ile ilgili etiketler Ecmel Faik Sarıalioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.