İstanbul'un en büyük kütüphanesi Rami Kışlası'nın açılışına saatler kaldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken paylaşım!

250 yılı aşkın tarihiyle İstanbul'un en büyük kütüphanesi olacak olan Rami Kışlası'ndaki kütüphanede çalışmalar tamamlandı. İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Rami Kışlası'ndaki kütüphanenin açılışını bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Açılışa saatler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Tarihi 250 yılı aşan, İstanbul'un simge yapılarından Rami Kışlası, Türkiye'nin ve İstanbul'un bilgi toplumuna açılan penceresi olacak ve toplumun kültürel, eğitsel ve sanatsal ihtiyaçlarına cevap verecek yeni ve farklı bir mekan olarak yeni yüzüyle açılıyor.

"YENİ BİR SAFHA OLARAK GÖRÜYORUZ"

Bugün açılışı yapılacak Rami Kışlası'ndaki kütüphane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Twitter hesabından Rami Kütüphanesi'nin videosunu paylaşan Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, eğitim ve kültür başta olmak üzere, ülkemizi küresel düzeyde marka haline getirmek için çalışıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Rami Kütüphanemizi de işte bu yürüyüşte yeni bir halka, yeni bir safha olarak görüyoruz." notunu düştü. 

 

 



İstanbul'un en büyük kütüphanesi Rami Kışlası'nın açılışına saatler kaldı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken paylaşım! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Rami Kışlası
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.