İstanbul'un göbeğinde güpegündüz tecavüz girişimi! Genç kızı esnaf kurtardı

Beyoğlu'nda yoldan geçen genç kızın önünü kesen 2 şahıstan biri, genç kızı yere yatırarak tecavüz etmeye çalıştı. Genç kız çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtulurken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü şahıslar hakkında işlem başlattı.

Taksim'de genç kıza güpegündüz tecavüz girişi kamera kayıtlarıyla ortaya çıktı. İstiklal Caddesi'nin eğlence mekanlarıyla bilinen sokaklarından Balo Sokak'ta 1 Ekim tarihinde yaşanan olayda genç kızı çevredekiler kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, evine gitmekte olan İremşan A.’nın (25) peşine takılan Semir T. ve Ömer K., bir süre sonra önünü kestikleri genç kızı taciz etmeye başladı. Genç kızı duvara sıkıştıran şahıslardan biri, daha sonra genç kızı yere yatırarak taciz etmeye devam etti. Şahsın yanında duran arkadaşı ise olanları seyretti. Genç kızın yerde tacize uğradığını gören vatandaşlar olaya müdahale etti.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYITLARI VAR

Şahıslar vatandaşlar tarafından bölgeden uzaklaştırılırken, tacize uğrayan genç kız yine çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Olay sonrası polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Beyoğlu Güven Timi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu şüpheliler Semir T. ve Ömer K., yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği ve şahısların çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenildi.

İstanbul'un göbeğinde güpegündüz tecavüz girişimi! Genç kızı esnaf kurtardı

TEPKİLER SONRASI AÇIKLAMA

Olayın bugün haber sitelerinde manşet olması akıllara "Yine mi serbest bırakılmışlar" sorusunu getirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Şahıslar hakkında “Cinsel Saldırı” suçundan adli işlem başlatıldığı belirtildi. 

KADIN ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞ

İremşan A.'nın şüphelilerden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Şüpheliler Semir T. (31) ve Ömer K. (27) ise ifadeleri alınması sonrasında serbest bırakıldı.

Semir T.‘nin “cinsel saldırı", “mukavemet", “uyuşturucu madde kullanmakö, “gasp" suçlarından Ömer K.’nın ise “cinsel saldırıö, “kasten yaralama", “mukavemet", “otodan hırsızlık" suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. İki şüpheli yeniden gözaltına alındı.

 

İstanbul'un göbeğinde güpegündüz tecavüz girişimi! Genç kızı esnaf kurtardı ile ilgili etiketler Beyoğlu cinsel taciz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fetövari misyonerlik! Kızılcık Şerbeti'nde kilise sahnesi tepki çekti!Papaz Ünal ailesine vaaz verdi

Her bölümde dini değerleri hedef alan Kızılcık Şerbeti dizisinde dizisinde muhafazakar aile olarak bilinen Ünal ailesinin fertlerine kilisede bir papaz tarafından vaaz verildi. FETÖ'nün 'dinler arası diyalog' faaliyetlerinden mesajlar taşıyan o anlar büyük tepki çekti. RTÜK Başkanı inceleme başlatıldığını duyurdu.