İşte Erdoğan ile Trump'ın el sıkışma anı... VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi ABD ziyareti kapsamındaki Beyaz Saray temasları başladı. Erdoğan ile Trump el sıkışırken nasıl bir görüntü ortaya çıkacağı merakla bekleniyordu, işte o anlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'daki görüşmesi TSİ 19.45'te başladı.

EL SIKIŞMA ANI MERAK EDİLİYORDU

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beyaz Saray'ın kapısında karşıladı. İki lider gazetecilere poz vererek "sorunsuz şekilde" el sıkıştı.

Trump görüşme öncesinde yaptığı açıklamada "Erdoğan ile uzun ve zorlu görüşmemiz olacak. Türkiye ile başarlı ve güçlü ilişkilerimiz var." dedi.

MERKEL'İN ELİNİ SIKMADI

ABD Başkanı Trump'ın daha önce lidelerle yaptığı görüşmelere el sıkışma anları damgasını vurmuştu.

Trump, geçtiğimiz günlerde Almanya Başbakanı Merkel ile bir araya gelmiş ve gazetecilerin ısrarına karşın Beyaz Saray'da Merkel'in elini sıkmamıştı.

Bu anlar tüm dünyada günlerce konuşulmuştu.

SIKTI MI TAM SIKIYOR!

ABD Başkanı Trump'ın, Merkel'den önce aynı koltuklarda konuk ettiği Japonya Başbakanı Abe ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile el sıkışma tecrübeleri ise farklı gelişmişti.

Trump'ın Abe ile basın karşısına geçip poz verdiği dakikalarda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Abe ile tokalaşan Trump Japon Başbakan’ın bütün çabalarına rağmen elini bir türlü bırakmadı.

Tam 19 saniye süren tokalaşmanın ardından Abe’nin yüz ifadesi görülmeye değerdi!

Bu görüşmeden bir süre sonra Beyaz Saray'ı ziyaret eden Kanada Başbakanı Justin Trudeau ise Trump karşısında tedirgin hali ise sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

ERDOĞAN VE TRUMP'IN EL SIKIŞMASINDA SORUN YAŞANMADI

Erdoğan ile Trump'ın el sıkışmasında ise herhangi bir sorun yaşanmadı. ABD Başkanı mesafeli ve sıcak bir şekilde Erdoğan ile tokalaştı. / SuperHaber

İşte o anlar;

İşte Erdoğan ile Trump'ın el sıkışma anı... VİDEO ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Lübnanlı gazeteci canlı yayında bombardımanın hedefi oldu! İşte saniye saniye dehşet anları...

Gazeteci ve siyasi analist Fadi Budiye, Lübnan'ın doğusundaki Bekaa bölgesinde canlı yayın yaptığı sırada bulunduğu yerin İsrail güçlerince bombalanması sonucu yaralandı.