İşte İsrail'in yeni hedefi! Lübnan yine ateş altında! Katliam devam ediyor!

İsrail’den İran’ın balistik füze saldırısına bir yanıt beklenirken, Amerikan yönetimi İsrail’in İran’da nükleer tesisler ya da petrol sahalarının vurulmayacağına dair bir garanti vermediğini açıkladı. Öte yandan İsrail ordusu Beyrut Havalimanı çevresinde saldırı düzenledi ve kuleyi ele geçirdiği iddia edildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ni işgal ettiği kanlı savaşta son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Diğer yandan Lübnan cephesinde ise şiddetli çatışmalar ve hava saldırıları var.

İRAN UÇUŞLARIN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

İran, ülkedeki uçuşların "operasyonel kısıtlamalar" nedeniyle yerel saatle 21.00 itibarıyla yarın sabaha kadar iptal edildiğini açıkladı.İran resmi ajansı IRNA'ya göre Sivil Havacılık Kurumu, planlanan uçuşların bu akşam 21.00 ile 7 Ekim Pazartesi 06.00 arasında iptal edildiğini bildirdi.Detay verilmeksizin iptal kararının "operasyonel kısıtlamalar" nedeniyle alındığı aktarıldı.

İSRAİL BEYRUT HAVALİMANINI MI VURACAK?

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk Beyrut Havalimanı ile ilgili detayları anlattı;Son iki gündür benzeri görülmemiş saldırılar düzenledi. İsrail hem savaş uçakları hem silahlı insansız hava araçlarıyla saldırıyor. Dün gece Beyrut için en zor geceydi. Bu gece nasıl olacak bilinmez ama çok ciddi bir tedirginlik hali var. Özellikle hava karardıktan sonra insanlar Beyrut'ta sokaklarda dolaşmıyorlar. Beyrut'un kuzeyinde de güvenli olarak o bölge seçilmiş olsa da orada da dışarıda gezen insanlar olmuyor. Özellikle gece artık herkes evine gidiyor. Gidemeyenler dışarıda olanlar var. Tabii onları da atlamamak lazım. Ciddi bir insanlık trajedisi var bölgede. Bugün de uçaklar indi kalktı. Havalimanına gelen yolcular oldu. Gidenler oldu. Şimdi burası direniyor bu havalimanı. Sürekli bombalanan, Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine çok yakın bu havalimanı. Geçen hafta ben de Beyrut Havalimanı'na indiğimde ilk karşılaştığım manzara kocaman siyah dumanlar, patlamalar, çok endişe verici görüntüler vardı. Tüm bu bombardımana rağmen uçuşlar devam ediyor.

 

İşte İsrail'in yeni hedefi! Lübnan yine ateş altında! Katliam devam ediyor! ile ilgili etiketler Lübnan
GÜNÜN VİDEOSU

İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı: İşte ölüme böyle yürümüş...

İstanbul Fatih ilçesi surlarında yaşanan vahşetle ilgili genç kızın ve cani katilin son görüntülerine ulaşıldı. Semih Çelik'in tek başına yürüyüp surlara çıktığı arkasından da telefonla konuşarak İkbal Uzuner'in surlara çıktığı ve orada yaklaşık 2 saat kaldıkları öğrenildi. İşte olayı saniye saniye anlatan o görüntüler...