İşte Mehmet Büyükekşi'yi deviren konuşma! TFF Genel Kurulu'nda tarihe geçen sözler seçimin sonucunu etkiledi: "Çocuklarımız bu suratı görmek zorunda mı?"

Dün Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimleri tarihe geçen bir sonuçla tamamlandı ve yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 5 oy farkla seçimi kaybetti. Genel kurula damga vuran sözler ise İstanbulspor başkanından geldi.

Türk futbolunda önemli bir dönüm noktası dün itibariyle geçildi. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 5 oy farkla seçimi rakibi İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybetti.

Türk futbolunda istenmeyen adam haline gelen Mehmet Büyükekşi'ye en büyük tepkilerden biri de İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan geldi.

Genel kurulda konuşma yapan Ecmel Sarıalioğlu, Mehmet Büyükekşi'yi hedef alarak çok ağır sözler sarfetti. Ecmel Başkan'ın yaptığı bu konuşma ise belki de seçimin sonucunu direkt olarak etkiledi.

İşte o sözler:

"Bu adamın kendi demedi mi aday olmayacağım diye? Bu adama nasıl 200 imzaya yakın imza veriyorsunuz da aday gösteriyorsunuz? Tüyü bitmemiş yetim hakkı var bu işte. Bizim çoluğumuz çocuğumuz bu adamın suratını görmek mecburiyetinde değil kardeşim futbolda."

İşte Mehmet Büyükekşi'yi deviren konuşma! TFF Genel Kurulu'nda tarihe geçen sözler seçimin sonucunu etkiledi: "Çocuklarımız bu suratı görmek zorunda mı?" ile ilgili etiketler Mehmet Büyükekşi TFF
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.