İşte Mourinho'ya taktik veren Fenerbahçe taraftarının videosu

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya taktik veren taraftar şaşkınlık yarattı. Bu olayın bir benzerini Mustafa Denizli de yıllar önce yaşamıştı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile karşılaşan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, maçın sonlarına doğru yaşadığı bir olayla gündeme geldi. Mücadelede kırmızı kart gören ve sahayı terk etmek zorunda kalan Mourinho, bu sırada kendisine taktik vermeye çalışan bir taraftarla tartışma yaşadı.

“Gel Sen Yönet” Tepkisi

Mourinho, sinirlenerek taraftara “Gel sen yönet” diyerek onu alaycı bir şekilde sahaya davet etti. Bu sözleriyle tepki gösteren ünlü teknik adam, aynı zamanda el hareketiyle kendisini işaret ederek “Ben buradayım” ifadesini kullandı. Mourinho’nun bu tavrı, diğer taraftarlar arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Taraftarların Şaşkın Bakışları

Mourinho’nun bu sert çıkışı, taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı ve stadyumda büyük bir sessizlik oluştu. Bir taraftarın teknik direktörün işine karışma cesaretini göstermesi, Mourinho’nun beklenmedik tepkisiyle karşılaşınca olay sosyal medyada hızla yayıldı.

Olayın Videosu Viral Oldu

Mourinho’nun taraftarla yaşadığı gerilim anlarının videosu, kısa sürede sosyal medya platformlarında viral hale geldi. Binlerce kişi tarafından izlenen ve yorumlanan görüntüler, Mourinho’nun taraftarla kurduğu diyalog nedeniyle büyük yankı uyandırdı.

İşte Mourinho'ya taktik veren Fenerbahçe taraftarının videosu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

MİT’ten PKK’ya TUSAŞ Harekatı! Örgüt karargahları, eğitim kampları işte böyle yerle bir edildi!

MİT tarafından Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye ait toplam 157 noktaya operasyon icra edildi. Özellikle PKK/YPG’nin savunma sanayi tesisleri öncelikli olarak hedef alındı, hedefler arasında örgüt karargahları, askeri eğitim kampları, lojistik/teknik depolar ile silah/mühimmat depoları bulunuyor.