İşte Putin'e göre "mutluluğun sırrı"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin sosyal medyadan gelen soruları cevapladı. Gündemle ilgili açıklamalar yapan Putin'in ayrıca "mutluluğun sırrını" açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, her yıl geleneksel olarak yapılan Direkt Hat programında sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Geçen yıl koronavirüs salgını nedeniyle yapılmayan program için gelen birçok soruya yanıt veren Putin, gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Putin'in en çok dikkat çeken sözleri ise "mutluluğun sırrı" oldu. 

"İNGİLTERE BİZİ ÖLÇMEK İSTEDİ"

Putin, İngiliz HMS Defender savaş gemisinin Kırım yakınlarında kendi karasularına girmesini 'Rus güçlerini yakından ve detaylı şekilde görmek istediler' sözleriyle anlatırken 'Bizim buna ne tepki vereceğimizi tartmak istediler.' cevabıyla olaya bambaşka bir boyut getirdi.

Karadeniz sularının ısınmasına sebep olan olaydan sonra Rusya İngiltere'nin Moskova büyükelçisini çağırmıştı. Putin olayı 'Elbette provokasyon içeren bir davranış. Bunu neden yaptılar ve ellerine ne geçti? Bu sadece İngilizlerin işi değil, olayda ABD'nin de parmağı olduğunu düşünüyorum zira bu olay yaşandığında aynı zamanda Yunanistan'daki NATO birliklerinden bir hava aracı da havalandı. Bunun bizim karasularımızda yapılan böylesi bir provokasyona cevabımız merak edildiği için yapıldığını düşünüyorum. Bana da bazı bilgiler ulaştı...' sözleriyle anlattı.

FLAŞ UKRAYNA SÖZLERİ

Rusya'nın Kırım ilhakı yüzünden sorun yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda sınır bölgesinde çatışmalar yaşadığı komşusu Ukrayna ile ilgili sorulara da flaş cevaplar veren Putin Ukrayna'yı düşman olarak görmediğini söylerken 'Ruslar ve Ukraynalıları tek miller gibi görüyorum, onlar bizim düşmanımı değil. Ancak Ukrayna yönetimi bize düşmanlık ediyor. Ukrayna ve Rusya'yla ilgili sorunlar hiçbir zaman Moskova ya da Kiev'de görüşülmüyor. Bu adresler ya Washington ya Paris ya da Berlin oluyor.' dediç Putin,  Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky'nin Ukrayna'yı başka ülkelerin kontrolüne bıraktığını ifade etti ve ilerleyen dönemde kendisiyle görüşme yapabileceğini belirtti. Ancak Putin bu görüşmeye de şerh koyarak 'Görüşmek isterim ancak ne görüşeceğimizi düşünüyorum ve hala bir cevap bulamadım.' ifadesini kullandı. 

YAPTIRDIĞI AŞIYI İLK KEZ AÇIKLADI!

Putin, en çok merak edilen ve tüm dünya tarafından cevabı beklenen soruya da aylar sonra cevap vererek Kovid-19'a karşı Rusya'nın ürettiği Sputnik V aşısını yaptırdığını da bu soru-cevap programında ilk kez açıklamış oldu. Putin aşı sorusuna şu cevabı verdi:

"Gereken en uzun şekilde bu hastalıktan korunmam gerekiyordu. Ben de bu yüzden Sputnik V aşısını tercih ettim. Sonuçta Rus ordusundaki askerler bu aşıyla aşılanıyor. Ve ben de bildiğiniz gibi onların başkomutanıyım ve onlarla aynı aşıyı olmalıydım..."

"MUTLULUĞUN SIRRINI" VERDİ

Rusya Devlet Başkanı Putin'in yaptığı en dikkat çeken sözler ise "mutluluğun sırrı" ile ilgili oldu. Putin, konuyla ilgili gelen soruyu "Kısaca aktarmaya çalışacağım. Mutlu olmak için bir insan ‘biri tarafından ihtiyaç duyulduğuna’ inanmalı" şeklinde yanıtladı. 

İşte Putin'e göre "mutluluğun sırrı" ile ilgili etiketler Vladimir Putin Rusya Ukrayna İngiltere mutluluğun sırrı
GÜNÜN VİDEOSU

Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti

NBA'in unutulmaz isimlerinden Magic Johnson'ın başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'i desteklediğini açıklamasının ardından trans birey oğlunun Paris Moda Haftası'ndaki görüntüsü Donald Trump taraftarlarının diline düştü. ABD başkan adayı Trump LGBT karşıtlığıyla biliniyor.