İşte Trump'ın Twitter hesabını silen Türk

ABD Başkanı Donald Trump’ın Twitter hesabını kapatan kişinin Türk asıllı Alman vatandaşı Bahtiyar Duysak olduğu ortaya çıktı.

Twitter’da kısa süreliğine ABD Başkanı Donald Trump’ın varlığını 11 dakikalığına silen kişinin öğrenci vizesiyle ABD’de bulunan ve Twitter’da müşteri destek biriminde çalışan Bahtiyar Uysak olduğu anlaşıldı. Twitter’ın işine son verdiği Duysak TechCrunch sitesine konuştu. Duysak açıklamasında Trump’ın hesabını askıya almasının bir hata sonucu yaşandığını açıkladı. “Bazen yorgun olabiliyordum, herkes hata yapabilir” diyen Duysak üzerinde büyük bir baskı hissettiğini ve artık medyadan kaçmak istemediği için Trump’ın hesabını kapatan kişinin kendisinin olduğunu açıkladı.

‘ESCOBAR GİBİ HİSSETTİM’

Bu hatasının dünya çapında büyük yankı uyandırmasından dolayı “Kendimi Pablo Escobar gibi hissettim” diyen Duysak, pişman olduğunu söyledi. Almanya’ya geri dönen Duysak, teknoloji sektöründe bir kariyer hedeflemediğini belirtti.

İşte Trump'ın Twitter hesabını silen Türk ile ilgili etiketler Trump bahtiyar uysak
GÜNÜN VİDEOSU

Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli çobana işkence! Saldırgan kadın gözaltına alındı...

Kahramanmaraş’ta kendilerine alkol almak istemeyen zihinsel engelli bir çobanı sopayla darp eden kadın gözaltına alındı.