İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Caddede beklerken arkasından geldi! Anbean kamerada

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir şüpheli polis memurunu bıçakladı. Polis memuru hastaneye kaldırılırken saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde duran bir polis memuruna kimliği öğrenilemeyen bir şahıs yavaşça yanaşarak bıçakla saldırdı. Şahıs saldırı sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ensesinden bıçak darbesi alan polisin yardımına ilk önce zabıta memuru koştu. Yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Caddede beklerken arkasından geldi! Anbean kamerada

SALDIRGAN ARANIYOR

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri harekete geçti. Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Caddede beklerken arkasından geldi! Anbean kamerada - Resim : 2

SALDIRI ANI KAMERADA

Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görülüyor.

İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Caddede beklerken arkasından geldi! Anbean kamerada - Resim : 3

İstiklal Caddesi'nde polise bıçaklı saldırı! Caddede beklerken arkasından geldi! Anbean kamerada ile ilgili etiketler İstanbul İstiklal Caddesi Beyoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pençe-Kilit bölgesindeki PKK mağarasından özel görüntüler: Televizyon ve çamaşır makinesi bile var!

MSB, Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirilen PKK'lılara ait mağaradan özel görüntüleri paylaştı. Mehmetçiklerimiz, arama tarama faaliyetlerinde tespit ettiği teröristlere ait çok sayıda yaşam ve ilk yardım malzemesini ele geçirerek kullanılamaz hale getirdi.