İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kimdir? Giorgia Meloni kaç yaşında, nereli?

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kimdir? Giorgia Meloni kaç yaşında? İtalya başbakanı Giorgia Meloni asıl mesleği ne? İşte hakkında tüm detaylar...

Giorgia Meloni kimdir? İtalya'nın ilk kadın devlet başkanı olan Giorgia Meloni kaç yaşında? Giorgia Meloni asıl mesleği ne? İşte hakında tüm merak edilenler...

GİORGİA MELONİ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Giorgia Meloni, 15 Ocak 1977'de Roma, İtalya'da doğdu. İtalya'nın ilk kadın başbakanıdır ve İtalya'nın en sağcı hükümetine liderlik etmektedir. Meloni, 2022 yılında yapılan seçimlerde İtalya'nın Kardeşleri (Fratelli d'Italia) partisinin başkanı olarak büyük bir zafer kazandı ve başbakanlık görevine başladı. Politik kariyerine genç yaşlarda katılan Meloni, 2006 yılında İtalyan Parlamentosu'na seçildi ve ardından 2008-2011 yılları arasında Gençlik Bakanı olarak görev yaptı.

Meloni, muhafazakar ve milliyetçi görüşleriyle tanınmaktadır. Göçmenlik, aile politikaları ve Avrupa Birliği'ne yönelik eleştirileri ile bilinir. Kariyeri boyunca İtalya'nın bağımsızlığını ve egemenliğini koruma konusundaki tutkulu savunuculuğu ile dikkat çekmiştir.

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kimdir? Giorgia Meloni kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Giorgia Meloni İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih'te cuma namazı kılan vatandaşlara küfürler savurup video çeken şahsın cezası belli oldu!

Fatih Esir Kemal Camii’nde cuma namazı kılan vatandaşlara küfürler savurarak video çeken 17 yaşındaki M.D.A.'nın cezası belli oldu. Mahkeme, M.D.A.’nın 20 bin lira adli para cezasına çarptırılmasına ve tahliye edilmesine hükmetti.