İtalya’dan Türkiye’ye Dönen Burak Deniz Şahmeran Dizi Teklifini Değerlendirecek mi?

Haberlerden alınan bilgiye göre Disney Plus için Ferzan Özzpeteğin çektiği Cahil Periler için İtalya da bulunan oyuncu Burak Deniz kısa süre önce Türkiye’ye döndü. İtalya’da çekimleri biten oyuncu Türkiye ye döndü ve yeni proje için düşündüğü ortaya çıktı.

Haberlerden  alınan bilgiye göre Disney Plus için Ferzan Özzpeteğin çektiği Cahil Periler için İtalya da bulunan oyuncu Burak Deniz kısa süre önce Türkiye’ye döndü. İtalya’da çekimleri biten oyuncu Türkiye ye döndü ve yeni proje için düşündüğü ortaya çıktı. 

ATV’nin sevilen dizisi Maraşlı ile büyük ilgi gören oyuncu buradaki karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Bir süredir İtalya’da kalan oyuncu burada fotoğrafçı Asaf karakterini canlandırmıştı. İtalya’daki rolünü başarı ile canlandıran oyuncu İtalya’dan Türkiye’ye dönüş yaparak gündemde merak edilen yeni projelerde yer alacak mı sorusunu da akıllara getirdi.

İtalya’dan Türkiye’ye Dönen Burak Deniz Şahmeran Dizi Teklifini Değerlendirecek mi?

Şahmeran dizisi için başrol erkek oyuncu olarak düşünülen Burak Deniz'in kararı 1 hafta içinde belli olacak ve soruların yanıtı da böylece açığa çıkacak. Kadın oyunculardan Serenay Sarıkaya ile teklifi kabul ederse oynayacak olan Burak Deniz teklifi kabul edecek mi önümüzdeki hafta belirlenecek. 

Seti Bitince Türkiye’ye Dönüş Yaptı

İtalya da  Deniz, İtalya’daki seti tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü. İtalya’da bulunduğu zamanlarda Şahmeran dizisi için teklif alan oyuncu teklifi henüz kabul etmemişti. Bu hafta Şahmeran dizisi için oyuncunun ikna  olup olmayacağı belli olacak. Tims&B şirketi tarafından çekilecek olan Şahmeran için şirket sahibi Timur Savcı oyuncu Burak Denizi ikna etmek için görüşmeler yaptığı söylendi.

İtalya’dan Türkiye’ye Dönen Burak Deniz Şahmeran Dizi Teklifini Değerlendirecek mi? - Resim : 2

 Oyuncu Serenay Sarıkaya İle Aynı Dizide Olacak

Şahmeran dizisinin teklifini kabul ederse Burak Deniz başrollerde Serenay Sarıkaya ile rol alacak. Dizinin dijital platform olan Netflix için çekileceği söylenen haberler arasında. Yeni çekilecek dizi Şahmeran'ın yönetmen koltuğunda Umur Turgay oturacak. Dizinin senaristliğini ise Pınar Bulut üstlenmiş dizide oynayıp oynamayacağı merak edilen Burak Denizin kararı sevenleri tarafından da merakla bekleniyor. Çekimleri Eylül ayında başlayacak olan dijital platform Netflix tarafından yayınlanacak.

İtalya’dan Türkiye’ye Dönen Burak Deniz Şahmeran Dizi Teklifini Değerlendirecek mi? ile ilgili etiketler Burak Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.