İtalyanlar Beşiktaş'ın Ciro Immobile'ye sunduğu teklifin şartlarını duyurdu! Önerilen yıllık ücret belli oldu

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Ciro Immobile için siyah-beyazlıların 3 yıllık sözleşme ve sezonluk 5 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet transferi için gündem Ciro Immobile.

Corriere dello Sport'ta yer alan haberde Beşiktaş'ın İtalyan golcüyü kadrosuna katmak istediği ve 3 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

Siyah-beyazlıların Immobile'ye sezonluk 5 milyon euro teklif ettiği tecrübeli oyuncunun transfere sıcak baktığı kaydedildi.

MERTENS VE BONUCCI İLE GÖRÜŞTÜ

Haberde, Immobile'nin transfer için Galatasaray'dan Dries Mertens ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Leonardo Bonucci'den bilgi aldığı ifade edildi.

Lazio'nun Beşiktaş'tan Ciro Immobile için teklif beklediği ve transferin henüz tamamlanmadığı aktarıldı. Ek olarak Beşiktaş'ın herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemediği belirtildi.

LAZIO CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Lazio Başkanı Claudio Lotito ve takımın yeni teknik direktörü Marco Baroni, Ciro Immobile'nin transfer durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Lotito, "Ciro Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Lazio'da kontratı var ve bize bir teklif gelmedi." ifadelerini kullandı.

Marco Baroni ise şunları söyledi, "Immobile'ye Beşiktaş'tan teklif olduğu haberini duydum. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer ayrılırsa bu benim ya da kulübün istemediği, profesyonel bir tercih olacaktır."

KARİYERİ VE GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti.

Lazio'ya 2016/17 sezonunda imza atan Immobile, kariyerinde daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena formalarını giydi.

İtalyanlar Beşiktaş'ın Ciro Immobile'ye sunduğu teklifin şartlarını duyurdu! Önerilen yıllık ücret belli oldu ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Pink Martini konserinde Ekrem İmamoğlu sürprizi: Sahnede şarkı söyledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pink Martini grubunun İstanbul’da verdiği konserde sahneye çıkarak seyirciye sürpriz yaptı. İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu sahnede ‘Aşkın Bahardı’ şarkısına eşlik etti.