Ivan Bebek dayak görüntüleri izle! Ivan Bebek kimdir?

Ivan Bebek dayak görüntüleri izle! Hajduk Split ile Lokomotiva Zagreb karşılaşması sonrasında maçı yöneten hakem Ivan Bebek, maçın ardından bir gece kulübü çıkışında saldırıya uğradı.Maçta aldığı kararlar nedeniyle tepki toplayan Bebek,saldırıya uğraması sonrasında hastanelik oldu.İşte o görüntüler...

Ivan Bebek dayak görüntüleri izle! 42 yaşındaki hakem Ivan Bebek,ülkesinde yönettiği maçın ardından saldırıya uğradı. Hajduk Split ile Lokomotiva Zagreb maçında hakem Bebek'in kararlarına taraflar tepki gösterdi.Taraftarlar tarafından dövülen hakem hastanelik oldu.

Hajduk Split taraftarları, sahalarında 3-0 yenildikleri Lokomotiva maçının ardından kararlarına tepki gösterdikleri hakem Ivan Bebek'e saldırdı.

Hajduk taraftarları tarafından dövülen 42 yaşındaki hakem hastanelik oldu.

Saldırı hakkında konuşan Bebek, ''Gözüm ve kulaklarım ağrıyor. Boynumun üst kısmında, omuz ve boynumda yaralar oluştu. Kısa sürede hastaneden çıkmam mümkün gözükmüyor. Bir süre daha hastanedeyim. Hala olanlara inanamıyorum.'' sözlerini kullandı.

"BİR ANDA SALDIRMAYA BAŞLADILAR''
Olay anını anlatan Hırvat hakem ''Split'te bir kulübe arkadaşlarla bir şeyler içmeye gittik. Oradan çıkışta da bir anda arkamdan birileri geldi. Kaç kişi olduklarını tahmin edemiyorum. Bir anda saldırmaya başladılar. Yere düştüm. Ne kadar vurduklarını, ne kadar sürdüğünü inanın hatırlamıyorum.'' dedi.

FENERBAHÇELİLERİN UNUTAMADIĞI HAKEM
İvan Bebek, 3 sene önce Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenildiği maçı yönetmiş ve verdiği kararlar ile Türkiye'de oldukça sert tepki görmüştü.

Bebek, o maçta Fenerbahçe'ye 3 kırmızı kart gösterirken, sarı lacivertli ekip aleyhine tartışmalı bir penaltı kararı vermiş ve dönemin teknik direktörü Vitor Pereira'yı oyundan atmıştı.

IVAN BEBEK KİMDİR?

Ivan Bebek (d. 30 Mayıs 1977, Rijeka), FIFA kokartlı Hırvat profesyonel futbol hakemi.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarından 2007–08 sezonu'ndaki Lazio-Werder Bremen maçını ve 2008–09 sezonu'ndaki Bordeaux-CFR Cluj maçını yönetmiştir.

Ivan Bebek dayak görüntüleri izle! Ivan Bebek kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Adana'da korkunç olay! Kontrolden çıkan araç köprüden göle uçtu... Bir aile yok oldu!

Adana'da göle düşen otomobilden anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı. Daha önce 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un da cenazesi çıkartılmıştı. Bu sırada ailenin yakınları gözyaşlarına boğulup feryat etti. Cenazeler ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.