İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor! İl Başkanı ve 41 kişi partiden istifa etti!

İstifa dalgasının sürdüğü İYİ Parti'de Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin istifalarının ardından, İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ve 41 kişi partiden istifa etti.

ÜİYİ Parti’deki istifa ve ayrılık dalgaları sürüyor.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin istifaları ile sarsılan partinin Şırnak ilçe örgütünde de peşi sıra ayrılıklar geldi.

İL BAŞKANI DAHİL 41 KİŞİ İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi’nin de aralarında bulunduğu 41 kişi partilerinden istifa etti.

X hesabından paylaşım yapan İlçi, istifa haberini, “İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Başkanlığını yaptığım İYİ Parti Şırnak İl Yönetiminden ve İYİ Parti Şırnak İl Disiplin Kurulunda olanlardan toplam 41 kişi istifa etmiştir” sözleriyle duyurdu.

 

İSTİFA DALGASI SÜRÜYOR

İYİ Parti’de 2023 yılından bugüne istifaların ardı arkası kesilmedi.

Birçok il ve ilçe örgütüne üye olan isim partiden istifa ederken, partinin kurucuları arasında yer alan Koray Aydın ve partide önemli görevde bulunan isimler partisinden istifa etmişti. Ayrıca birçok milletvekili istifası da yaşanmıştı.

İYİ Parti'den istifa eden bağımsız Adana Milletvekili Bilal Bilici ve İYİ Parti eski genel başkan yardımcısı Bahadır Erdem, CHP’ye katılmıştı. İYİ Parti İstanbul Milletvekilleri Seyithan İşsiz ve Ahmet Ersagun Yücel ise AK Parti'ye katılmıştı.

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor! İl Başkanı ve 41 kişi partiden istifa etti! ile ilgili etiketler İYİ Parti istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Damperi açık unutan kamyon şoförü Plaka Tanıma Sistemi direğini devirdi

Elazığ'da damperi açık kalan kamyon, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğini devirdi. Çift taraflı trafiğe kapanan yol, direğin yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı