İyilik Dizisinde Şok Ayrılık! Başrol Oyuncusu Kadrodan Çıktı

Fox Tv'nin heyecan dolu dizisi İyilik 17. bölümünde şok bir ayrılık yaşanıyor. Neslihan'ın konuşmasıyla Damla'nın cinayet planlarının ortaya çıktığı İyilik dizisi yeni bölümünde bir de ayrılık yaşanıyor. İşte İyilik dizisine veda eden isim...

Başrollerinde Hatice Şendil, Sera Kutlubey, İsmail Demirci, Özgür Çevik, Perihan Savaş ve Pelinsu Karayel gibi usta isimlerin yer aldığı MedYapım imzalı İyilik dizisinin yeni bölümünde her şey açıklığa kavuşuyor. Ters köşe senaryosuyla her hafta seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran İyilik dizisinde Neslihan'ın gerçekleri öğrenmesi sonrası Damla'nın da cinayet planları ifşa oluyor.

İyilik dizisi 17. bölümde yaşanacak olayların en önemlisi de Damla'nın gerçek yüzünün ortaya çıkmış olması oldu. Uzun süredir senaristin Neslihan'ı Damla'nın ayağının altına vermesi izleyiciden tepki görüyordu. Dizinin son bölümünde Damla'nın cinayeti nasıl planladığı ortaya çıkmı ve Neslihan da konuşmuş olacak.

İYİLİK DİZİSİNE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

Dizide Koray karakteriyle izlediğimiz Özgür Çevik de bu hafta İyilik dizisinin yeni bölümüyle veda ediyor. Başladığı günden bu yana Neslihan'a aşık olan Koray karakterinin ölümüyle Özgür Çevik de İyilik dizisine veda ediyor.

İyilik Dizisinde Şok Ayrılık! Başrol Oyuncusu Kadrodan Çıktı

 

İyilik Dizisinde Şok Ayrılık! Başrol Oyuncusu Kadrodan Çıktı ile ilgili etiketler Özgür Çevik
GÜNÜN VİDEOSU

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı! Musalla taşından hastaneye...

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken musalla taşının üstündeki tabuttan ses gelmeye başladı. Camiye çağrılan sağlık ekipleri, Bayşu'yu kalp masajının ardından ambulansla hastaneye götürdü.