İzmir açıklarında korkutan deprem! AFAD: 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son Dakika haberi... Ege Denizi'nin İzmir açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, İzmir'in Karaburun ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 14.49'da yaşanan depremin derinliği ise 11.01 kilometre olarak ölçüldü.

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı meydana gelmezken, kısa süreli panik yaşandı.

Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi'nin (AFAD) verilerine göre, saat 14.49'de, Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi açıkları olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11.01 derinliğindeki deprem, il merkezinden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı meydana gelmezken, kısa süreli panik yaşandı.

İzmir açıklarında korkutan deprem! AFAD: 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi ile ilgili etiketler İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Alaska semalarında korkutan düello: Rus savaş uçağı Su-35 ABD F-16 uçaklarını teğet geçti!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Rusya'ya ait savaş uçakları Alaska semalarında burun buruna geldi. Rus savaş uçağı, ABD savaş uçaklarını teğet geçti. O anlar kameralara yansıdı.