İzmir İhlas Vakfı gönüllüsü öldürüldü!

İzmir’de kız arkadaşıyla birlikte gümüşçüye giden B.T. adlı bir kişi elindeki pompalı tüfekle Hasan Çınar’a ateş açtı. Saldırıda ağır yaralanan esnaf Çınar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çınar’ın yardım ettiği B.T. adlı zanlının; kasten yaralama, tehdit, hakaret, polise mukavemet ve uyuşturucu suçlarından kaydının bulunduğu belirtildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İzmir’in şirin ilçesi Buca bugün işlenen dramatik bir cinayet ile sarsıldı.

POLİSE YAPILAN İHBAR GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Duyanları şaşkına çeviren olay,Buca ilçesi Şirinyer Mahallesi Menderes Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gümüşçü esnafı Hasan Çınar (45), iş yerine kız arkadaşıyla birlikte gelen B.T.’nin (30) pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Saldırının ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Saldırıda ağır yaralanan esnaf Hasan Çınar, ambulans ile Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olay yerinden kaçan B.T., polis ekipleri tarafından suç aletiyle birlikte cinayeti işlediği dükkanın yakınlarında yakalandı.


POLİS ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan gözaltına alınan B.T.’nin, bir süre önce Hasan Çınar’ın işlettiği gümüş dükkanının hemen karşısında bulunan kuyumcuda çalıştığı ve psikolojik sorunlar sebebiyle işten ayrıldığı öğrenildi. Ayrıca zanlının; kasten yaralama, tehdit,hakaret,polise mukavemet ve uyuşturucu suçlarından kaydının bulunduğu belirtildi.Zanlı, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili olarak polis,çok yönlü soruşturma başlattığı öğrenildi.

“BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ MİSALİ”

Buarada,ilgililerden alınan bilgilere göre,olay gerçekleştş.Öldürülen Hasan Çınar,uyuşturucu bağımlısı B.T.adlı kişiye kitap hediye etmiş.Bu kişi namaz kılmaya ve hayatınızda her yönü ile düzelmeye başlamış.Ancak,B.T.adlı kişinin arkadaşları kendşsine,”Hasan senin aklına girdi ve bozdu.” diyerek girip dalga geçmişler.B.T.’de,”Hasanı Çınar’ı vuracağım.” diyerek gidip kalbinden vurmuş.

İzmir İhlas Vakfı gönüllüsü öldürüldü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.