İzmir Limanı'na demirleyen Amerikan askerinin kafasına çuval geçirdiler

İzmir Limanı’na demirleyen ABD’nin en büyük taarruz gemisi "USS Wasp"ta görevli Amerikan askerinin kafasına çuval geçirildi. Eylemi, Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üstlendi.

İzmirli gençler ABD askerinin başına çuval geçirdi. İzmir Limanı’na demirleyen ABD’nin en büyük taarruz gemisi "USS Wasp"ta görevli Amerikan askeri gezmek için karaya ayak basınca protestoyla karşılaştı.

Filistin'de katliamlarına devam eden İsrail'in en büyük destekçisi konumundaki ABD Ordusu'na yapılan eylem sonrası gençler gözaltına alındı.

ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GEZEMEZLER

Aydınlık'ta yer alan habere göre, TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin eylemle ilgili şu bilgileri paylaştı:

"İsrail’e kalkan olan, Mehmetçiğin ve binlerce Filistinli’nin katili olan Amerikan askerlerine bu topraklarda rahat vermeyeceğiz. Vatan evlatları Amerikan kurşunlarıyla şehit edilirken ABD askerleri ellerini kollarını sallayarak ülkemizde rahat rahat gezemez! Eli kanlı ABD askerlerinin Türkiye’de yeri yok! Mehmetçiğin katilleri, Filistinlilerin, Iraklıların, Yemenlilerin katilleri defolun gidin ülkemizden. 30 Ağustos’un yıl dönümünde limanlarımıza gelip Türk milletine meydan okuyanlardan hesap soracağız!" 

Amerikan askerinin başına çuvalı geçiren TGB’liler “Mehmetçiğin Katili Amerika, Üslere El Konsun ABD Defolsun, Katil ABD, Katil İsrail, Atatürk Gençliği Görev Başında” sloganlarını attı.

Aralarında  Çetin’in de bulunduğu 13 TGB’li gözaltına alındı.

 

İzmir Limanı'na demirleyen Amerikan askerinin kafasına çuval geçirdiler ile ilgili etiketler İzmir Eylem
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.