İzmir'de arbede: Ali Koç yere düştü, taraftar sahaya girdi!

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'nin konuğu oldu. Müsabakada Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, taraftarlarına destek için gittiği tribün dönüşünde saha içindeyken yerde kaldı.

Süper Lig'in 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'nin konuğu oldu.

Müsabakada Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, taraftarlarına destek için gittiği tribün dönüşünde saha içindeyken yerde kaldı.

İzmir'de arbede: Ali Koç yere düştü, taraftar sahaya girdi!

NASIL OLDU?

İlk yarısını Fenerbahçe'nin 2-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında saha karıştı.

Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, tribüne giremeyen taraftarlarına destek olmak amacıyla deplasman tribününe gitti.

Güvenlik önlemleri altında tribünden ayrılarak oyuncuların çıkış tüneline hareket eden Başkan Koç'a tribünlerden şişe ve yabancı maddeler atıldı.

Bir şişenin isabet etmesiyle Ali Koç yerde kalırken daha sonra ev sahibi kulüp görevlileri ile Başkan Koç ve korumaları arasında arbede yaşandı.

Hakem Kadir Sağlam bu sırada oyunu durdururken, Başkan Koç'un sahadan çıkmasıyla müsabaka kaldığı yerden devam etti.

 

İzmir'de arbede: Ali Koç yere düştü, taraftar sahaya girdi! ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.