İzmir’de FETÖ gerçeği! Ajanı adliyede adım adım takip etmişler

Emniyet ajanı Hüseyin Sarıçiçek’in Ercan Yılmaz adlı FETÖ firarisi tarafından tehdit edilmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Savcılık soruşturması sırasında, FETÖ’nün ilk yapılandığı ve en güçlü olduğu İzmir’de yeniden harekete geçtiği ortaya çıktı. İzmir’de FETÖ davalarının tanığı olan Sarıçiçek’in tehditten önce avucuna 5 adet mermi verildiği ve çok sıkı korunan adliye içinde adım adım takip edildiği anlaşıldı. Öte yandan savcılığın Ercan Yılmaz hakkında kırmızı bülten çıkardığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

FETÖ tarafından yapıldığı belirlenen15 Temmuz 2016 kanlı darbe girişimi sonrası İzmir ve Ege’deki yapılanması hızla çözülmüştü.

FETÖ’YÜ EGE’DE EMNİYET AJANI HÜSEYİN SARIÇİÇEK ÇÖKERTTİ

FETÖ’nün ilk temellerinin atıldığı İzmir’de başta askeri kumpaslar olmak üzere devletin her kademesine sızan örgüt üyelerine karşı çok önemli operasyonlar yapıldı.

Örgütün üst düzey yöneticileri ile beraber açık ya da gizli hücrelerine yapılan operasyonlar sonrası İzmir Adliyesi’nde çeşitli davalar açıldı. FETÖ’nün çökertilmesinde17-25 Aralık sonrası örgütten koparak kendi imkanlarıyla elde ettiği bilgi ve belgeleri İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim eden Hüseyin Sarıçiçek önemli bir rol oynamıştı.

Eski “askeri imam” yeni emniyet ajanı Sarıçiçek elindeki 200 saatlik ses kaydı ile yüzlerce belgeyi 2014 yılı sonunda İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'ya teslim ederek ifade verdi.

İzmir’de FETÖ gerçeği! Ajanı adliyede adım adım takip etmişler

SARIÇİÇEK’İN YOLU KESİLEREK AVUCUNA 5 ADET MERMİ VERİLMİŞ

FETÖ’yü adeta tek başına çökerten bilgi, belge ve fotoğrafları savcılığa veren Hüseyin Sarıçiçek,geçtiğimiz hafta yurt dışından gelen mesajla tehdit edildiğini ifade etmişti.

Gürcistan’a ait bir numaradan Ercan Yılmaz adlı tanımadığı bir kişi tarafından whatsapp mesajları ile tehdit edilen Sarıçiçek’in ifadesinde tehditten önce yolunun bir araba ile kesilerek bir kişinin avucuna 5 adet mermi verdiği anlaşıldı.

Sarıçiçek savcılık ifadesinde, ”Yaklaşık iki iki buçuk hafta önce,Menderes Gümüldür Dağ Yolu üzerinde,sabah 07:30 civarında,kendime ait 35 B.. …nolu plakalı aracım ile Menderes istikametine seyir halinde iken,önüme beyaz Hundai bir araç ile önüm kesildi.Arkamda da siyah renkli BMV marka bir araç vardı.Araçlardan iki kişi inerek hızla yanıma geldiler.”Sana çekirdek ikram etmek istiyoruz.”dediler. Avucuma 5 tane mermi bıraktılar.(Bunlar sende kalsın.Daha gerisi bizde var.Bekir Kaya hocamızın önümüzde ki günlerde olacak davasında tanıklık yakarsan,senin hakkından geleceğiz,seni öldüreceğiz.) şeklinde tehditler ettiler.Daha önce de bana yapılan ve şikayetçi olduğum saldırıdan da bahsettiler.(Neler olacağını kendin biliyorsun.)dediler.(Devlet seni korumuyor.Korumazda.Akıllı ol,sana para da getiririz.) Para istemiyorum.Duruşmaya da girmeyeceğim.”şeklinde cevap verdim.Beni takip edeceklerini söylediler.Akabinde Bekir Kaya’nın duruşmasına,can güvenliğim olmadığı gerekçesi ile katılmadım.Beni tehdit eden şahıslardan birisinin sol kolunda yılan dövmesi vardı.Sol el baş parmağının üzerinde M harfi vardı.Üzerinde de küçük bir kalp vardı.Şahsın boyu 1.70-1,75 cm civarındaydı.Sakalsız ve bıyıksızdı.30-32 yaşlarında bir şahıstı.Diğer şahıs kısa boylu,siyah tişörtlü,saçları jöleli,sakalsız ve bıyıksız,yaklaşık 160-,1,64 boylarında,esmer bir şahıstı.Araçların plakalarını göremedim.Çünkü benim etrafa bakmama müsaade etmediler.Bu kişilerden şikayetçiyim.” dediği belirtildi.

İzmir’de FETÖ gerçeği! Ajanı adliyede adım adım takip etmişler - Resim : 2


FETÖ SARIÇİÇEK’İ ÇOK İYİ KORUNAN ADLİYEDE ADIM ADIM TAKİP ETMİŞ

Yine emniyet ajanı Sarıçiçek’in mesajla tehdit edildiği soruşturmada çok önemli FETÖ davalarının devam ettiği İzmir Adliyesi’nde, ilginç bir detay ortaya çıktı.

Bu detaya göre örgütün hedefinde olan Hüseyin Sarıçiçek çok iyi korunan İzmir Adliyedi’nde FETÖ üyeleri tarafından adım adım izlendi. Emniyet ajanı ve FETÖ Davaları tanığı Hüseyin Sarıçiçek,bu takip olayını savcılık ifadesinde şöyle anlattı:

”Hatta adliyeye geldiğim,adliyede berekete gittiği ,kimseler görüştüğüm hususunda da yer vermektedir.Buradan da beni hala takip ettiklerini anlıyorum.Necdet İçel,Birol Özün ve Bekir Kaya adlı örgüt mensuplarının yargılandığı davalarda,tanıklık yapmamam noktasında beni tehdit etmektedir.Bu kişi bu şahıslara saygı duyduğunu belirterek,örgüt mensubu olduğunu kabul etmektedir.Ercan Yılmaz’ın İzmir ilinde gerçekleştirdiği ve işlediği suçlar,yukarıda saydığım isimler tarafından örtbas edildiği için,bu kişi de onlar adına beni tehdit etmektedir.Bu şahıstan şikayetçiyim.”


SAVCILIK SARIÇİÇEK’İ TEHDİT EDEN ERCAN YILMAZ HAKKINDA KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARDI

Emniyet ajanı Hüseyin Sarıçiçek’i Gürcistan hattından whatsappla tehdit eden Ercan Yılmaz’ın diğer tehdit mesajları da savcılık kayıtlarına geçtiği bildirildi. Firari FETÖ’cü Yılmaz’ın mesajlarında Sarıçiçek’e, ”Tekrar söylüyorum bu mesajları sileceksin.Uslu durursan yalarsın.Başsavcı vekilinin odasına dosya ile girdin ne oldu? Seni dinlemedi bile.Bak her şeyden haberimiz var.O ülkücü bıyıklı başsavcı da seni koruyamaz.Sen kendi kendini koru.Akıllı ol.Necdet İçen hocam sana kim bu abiler videosunda gerekli mesajı verdi anlarsan tabi.Seni uyardım akıllı ol.Kendini bize kopartma.Akılı ol akıllı ol.” yazdığı vurgulandı.

Bu arada,İzmir Cumhuriyet Başsavcılı’nın,Sarıçiçek’i tehdit eden Ercan Yılmaz hakkında kırmızı bülten çıkardığı öğrenildi.

İZMİR ADLİYESİ’NDE FETÖ’YE BİLGİ VERENLER KİM?

Öte yandan Hüseyin Sarıçiçek’in mermi ve mesajla tehdit edilmesi ile beraber adım adım takip edilmesi gözlerin yine İzmir Adliyesi’ne çevrilmesine neden oldu. FETÖ’nün firari üyelerinden Ercan Yılmaz’ın tehdit mesajlarında korkusuz ve kendinden emin mesajları sonrası tanık Hüseyin Sarıçiçek davalara girmemek için savcılığa dilekçe verdiğini söylemişti.

SuperHaber’in yaptığı araştırmada Sarıçiçek’in tanıklığı ile İzmir 8.Ağır Ceza Mahkemesi’nde ceza alan FETÖ’cülerin iki hafta önce, ”Bizden para istedi. Ancak güvenmedik vermedik.” şeklinde dilekçeleri ile şikayetçi oldukları ifade edildi.

Bu dilekçeler ile Sarıçiçek hakkında dava açıldığı kaydedildi.Sarıçiçek’in kendisi ve FETÖ davalarına girerken,çok sıkı korunan İzmir Bayraklı Adliyesi’nde takip edilmesinin de araştırıldığı bilgisi elde edildi.

İzmir’de FETÖ gerçeği! Ajanı adliyede adım adım takip etmişler ile ilgili etiketler FETÖ İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.