İzmit'te tramvayın çarptığı yaya hayatını kaybetti! Kaza kamerada...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişinin tramvayın çarpması sonucu hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi mevki Gazi Mustafa Kemal bulvarında seyir halindeki tramvay, yoldan geçen yayaya çarptı. Yaya tramvay altında kalırken ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tramvayın altında kalan yayayı çıkarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması neticesinde yaya tramvay altında çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

İzmit'te tramvayın çarptığı yaya hayatını kaybetti! Kaza kamerada...

HASTANEDE KURTARILAMADI

Ağır yaralanan ve adının Engin (37) olduğu öğrenilen yaralı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaralı şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zihinsel engelli olduğu öğrenilen yayanın kaza anının güvenlik kamerası ortaya çıktı.

İzmit'te tramvayın çarptığı yaya hayatını kaybetti! Kaza kamerada... - Resim : 2

İzmit'te tramvayın çarptığı yaya hayatını kaybetti! Kaza kamerada... ile ilgili etiketler Kocaeli tramvay Trafik kazası İzmit

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.