Jay Jay Okocha yıllar sonra Kadıköy'de... Fenerbahçe taraftarı efsane isimle buluştu

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde sarı-lacivertlilerin efsanevi futbolcularından Jay Jay Okocha’ya Mesut Özil tarafından 10 numaralı forma hediye edildi. Formayı alan Okocha taraftarları selamlarken, tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Jay Jay Okocha, Kadıköy’e yıllar sonra ayak bastı. Efsane futbolcuya Mesut Özil tarafından 10 numaralı forma hediye edildi.

Amerika'da düzenlenen 1994 Dünya Kupası'nda Nijerya formasıyla yıldızlaştıktan sonra dönemin Fenerbahçe Başkanı Ali Şen tarafından Sarı-Lacivertli takıma transfer edilen Okocha, kırmızı kramponlarıyla taraftarın sevgisi olmuştu.

Sarı-Lacivertli formasyı 2 sezon giyen ve 1998 yazın PSG'ye 12 milyon euroya satılan Jay Jay Okocha, döneminin en iyi orta saha oyuncularından biriydi.

Jay Jay Okocha yıllar sonra Kadıköy'de... Fenerbahçe taraftarı efsane isimle buluştu

PEREİRA'DAN 7 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira, ligdeki Çaykur Rizespor maçına göre ilk 11’de 7 değişiklik yaptı. Ligde Pazartesi günü oynayacağı Gaziantep maçını düşünen Portekizli teknik adam, as oyuncularını dinlendirdi.

Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Tisserand, Mesut Özil, Luiz Gustavo, Rossi, Ferdi Kadıoğlu ve Osayi Samuel yedekler arasında yer alırken, UEFA listesinde yer almayan Crespo maç kadrosunda bulunmadı. Bu futbolcuların yerine Serdar Aziz, Sosa, Miha Zajc, Pelkas, Novak, Nazım Sangare ve İrfan Can Kahveci ilk 11’de oynadı.

Öte yandan, Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt mücadelesini A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz da takip ediyor. Maçı protokol tribününden takip eden Alman teknik adam bir süre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sohbet ederken maçla ilgili de notlar aldığı görüldü.

Jay Jay Okocha yıllar sonra Kadıköy'de... Fenerbahçe taraftarı efsane isimle buluştu - Resim : 2

Jay Jay Okocha yıllar sonra Kadıköy'de... Fenerbahçe taraftarı efsane isimle buluştu ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Mesut Özil Jay Jay Okocha
GÜNÜN VİDEOSU

Eğitim sözleri çarpıtılmıştı! Hulusi Akar'dan ders gibi cevap: Allah’tan korkmayanlara sözümüz yok!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, "Eğitimin amacı Allah korkusu ve kuldan utanmadır." sözleri sonrası gelen tepkilere tek cümleyle cevap verdi. Akar, sosyal medya hesabından "Allah’tan korkmayanlara, kuldan utanmayanlara, söyleyecek sözümüz yoktur!" ifadelerini kullandı.