Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak açıklamalar: Bizlerin burada olduğunu gösterme günüydü!

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelede 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'de Jayden Oosterwolde, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelede 2-1 mağlup etti.

Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'de Jayden Oosterwolde, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

''BİZLERİN BURADA OLDUĞUNU GÖSTERME GÜNÜYDÜ''

''Bizler açısından galip gelmek ve Avrupa'ya iyi başlamak çok önemliydi. Lig'de son oynadığımız maçta almış olduğumuz kötü bir sonuç vardı. Bugün yeniden özgüven kazanma günüydü, bizlerin burada olduğunu gösterme günüydü. Bunu da yaptığımızı düşünüyorum.''

 

Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak açıklamalar: Bizlerin burada olduğunu gösterme günüydü! ile ilgili etiketler Union Saint-Gilloise Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Jayden Oosterwolde
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan Karadeniz, canlı yayını terk etti!

Eski milli futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda silahlı saldırıya uğradığını ve ayağından yaralandığını açıkladı. Öte yandan Akın'ın Sports Digitale isimli YouTube kanalındaki partneri olan eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Serhat Akın'ın vurulduğunu öğrenmesiyle birlikte canlı yayın yapan programı terk etti.