Jeffrey Epstein kimdir, ne zaman öldü, ne yaptı? Jeffrey Epstein olayı nedir?

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve 2019 yılında hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein dosyası, yeni bir gelişmeyle tekrar gündeme geldi. Fuhuş adasında yaşanılanlarla ve Epstein'in bağlantılıları olduğu kişiler açıklandı. Bu çerçevede Jeffrey Epstein'in kim olduğu ve ne yaptığı merak ediliyor. Peki, Jeffrey Epstein kimdir, ne zaman öldü, neden öldü, ne yaptı? Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte, Jeffrey Epstein hakkında merak edilenler!

ABD'de, 2019 yılında hapis cezasında ölü bulunan Jeffrey Epstein'in dosyası, son zamanlarda yeni bir gelişme ile tekrar gündeme geldi. Epstein, kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanmıştı. Ölümünden sonra ortaya çıkan bilgiler, fuhuş adasında gerçekleşen olaylar ve Epstein'in ilişkili olduğu kişileri açıklığa kavuşturdu. Bu bağlamda, Epstein'in kimliği ve faaliyetleri yeniden merak konusu oldu. Jeffrey Epstein kimdir, ne zaman ve neden öldü, hangi eylemleri gerçekleştirdi? İşte detaylar...

Jeffrey Epstein kimdir, ne zaman öldü, ne yaptı? Jeffrey Epstein olayı nedir?

Jeffrey Epstein kimdir?

Jeffrey Epstein, 20 Ocak 1953'te New York'ta doğdu. Piyano çalmaya 5 yaşında başlayan Epstein, matematik ve fizik öğretmenliği gibi farklı alanlarda kariyerine devam etti. Finans sektöründeki çalışmalarıyla kısa sürede milyoner olan Epstein, daha sonra cinsel istismar suçlarına karıştı.

Jeffrey Epstein olayı nedir?

Jeffrey Epstein'in soruşturması ilk olarak 2005 yılında başladı, ve Florida'daki polislere bir yetişkinin, 14 yaşındaki bir kıza para karşılığı uygunsuz masajlar yapmasını istediği ihbarıyla ortaya çıktı. Epstein, 2008 yılında Florida eyaletindeki cinsel istismar suçlarından dolayı suçlarını kabul ederek bir anlaşma yaptı. Davanın içinde, ABD Başkanı Donald Trump, eski başkan Bill Clinton ve İngiltere Prensi Andrew gibi birçok ünlü ismin adı geçti.

Jeffrey Epstein neden öldü, ne zaman öldü?

66 yaşındaki Epstein, 2019 yılında hapishanede ölü bulundu. Ancak, ölümü hakkında birçok spekülasyon ve komplo teorisi ortaya atıldı. Epstein'in ölümüyle ilgili gelişmeler, kamuoyunda büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı ve sosyal medyada bu isimlerle ilgili iddialar ortaya atıldı. Ancak, listenin büyük bir kısmıyla ilgili herhangi bir soruşturma bulunmamakta. Bazı isimler arasında Ghislaine Maxwell, Bill Clinton, Alan Dershowitz, Leonardo DiCaprio gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Jeffrey Epstein kimdir, ne zaman öldü, ne yaptı? Jeffrey Epstein olayı nedir? ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.