Joe Biden'dan İsrail'e İran uyarısı: Yerinizde olsam...

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, İsrail'in, İran'ın misilleme saldırısına vereceği karşılıkla ilgili açıklama yaptı. Başkan Biden, "İran'ın petrol sahalarının vurulmasına alternatifler düşünülmeli" dedi.

İran'ın, 200'den fazla balistik ve seyir füzesiyle İsrail'e düzenlediği misilleme saldırısının yankıları sürüyor. İran'a karşılık verilmesi kararı alan İsrail'in İran'daki petrol sahalarını vurabileceği iddialarıyla ilgili merika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden'dan açıklama geldi.

Joe Biden'dan İsrail'e İran uyarısı: Yerinizde olsam...

''EĞER ONLARIN YERİNDE OLSAYDIM İRAN'IN PETROL SAHALARINI VURMAZDIM''

Biden, Beyaz Saray basın brifinglerinin yapıldığı alana sürpriz şekilde gelerek gündeme dair soruları yanıtladı.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in İran'a nasıl karşılık vereceğiyle ilgili sorulara, "İran'a verilecek karşılık konusunda İsrail ile sürekli temas halindeyiz.

İran'ın petrol sahalarının vurulmasına alternatifler düşünülmeli. Eğer İsrail'in yerinde olsaydım İran'ın petrol sahalarını vurmazdım" yanıtını verdi.

Başkan Biden, İsrail'in İran'a yönelik olası saldırısına ilişkin, "Hemen bir karar vermeyecekler dolayısıyla bekleyip göreceğiz." dedi.

Biden dün İsrail'in İran'a ait petrol tesislerine saldırı ihtimaline ilişkin "Şu anda bunu tartışıyoruz." diyerek açık kapı bırakmıştı.

Joe Biden'dan İsrail'e İran uyarısı: Yerinizde olsam... ile ilgili etiketler Joe Biden ABD İran İsrail Binyamin Netanyahu Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? Sosyal medya yıkıldı!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara gündemden düşmüyor. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle hem Arjantin'de hem de Türkiye'de sık sık manşet olan ünlü çiftin barıştığı iddia edildi.