Jorge Jesus tarihe, Fenerbahçe uçuşa geçti! Kanarya namağlup tamamladı...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında Dinamo Kiev'e Polonya'da konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe, rakibini 2-0 yendi ve grup lideri olarak yoluna devam etti. Sarı-lacivertliler bu sonuçla, Avrupa kupaları katılımında ilk kez grup aşamasını namağlup tamamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son hafta maçında Dinamo Kiev'i mağlup ederek grubunu lider tamamladı. 

Bu sonuçla birlikte Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan Sarı Kanarya tarihinin en iyi Avrupa grup aşaması performansını sergiledi.   

İLK KEZ NAMAĞLUP

Fenerbahçe, Avrupa kupaları katılımında ilk kez grup aşamasını namağlup tamamladı. 

Jorge Jesus'un takımı 4 maçta kazandı; 2 maçta ise berabere kaldı. 

Aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında en çok gol atan ikinci takım Fenerbahçe oldu. Bu sezon Avrupa Ligi'nin grup aşamasında rakiplerine en az şut fırsatı tanıyan takım oldu.

17 MAÇLIK SERİ

Fenerbahçe, 29 Ağustos'tan bu yana 67 günde oynadığı 17 maçta yenilmedi.

Sarı-lacivertliler bu maçlarda 13 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. 

Jorge Jesus tarihe, Fenerbahçe uçuşa geçti! Kanarya namağlup tamamladı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dinamo Kiev UEFA Avrupa Ligi Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Kamber Türkmen gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Niğde’nin Aktaş Kasabası Belediye Başkanı Kamber Türkmen, gece yarısı patlayan su borusunu belediyedeki imkan ve personel yetersizliğinden dolayı kendisi tamir etti. Türkmen'in takdir toplayan davranışına "Partisini bilmeye gerek yok, adamlığını herkes bilsin" yorumları yapıldı.