Jorge Jesus'tan tarihi başarı! Arthur Zico'dan sonra aynı seri tekrar edildi...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmasında sahasında Rennes ile kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler, 3-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüş yaptı ve müsabakadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Kanarya, tarihi bir başarıyı da tekrarlamış oldu. İşte ayrıntılar...

UEFA Avrupa Ligi'nde 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada Rennes ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, tarihi bir başarıya imza attı.

EN UZUN SERİ TEKRARLANDI

Avrupa maçlarında oynadığı son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, kulüp tarihinin en uzun serisini tekrarlamış oldu. Kanarya 9 maçlık periyotta 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Fenerbahçe'nin daha önceki en uzun serisi ise Arthur Zico yönetiminde gelmişti.

Sarı-lacivertlilerin, Zico döneminde geçirdiği seri Aralık 2006 - Kasım 2007 arasındaydı.

Jorge Jesus'tan tarihi başarı! Arthur Zico'dan sonra aynı seri tekrar edildi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rennes UEFA Avrupa Ligi Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.