Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından Mehmet Aurelio menajer olacak iddiası

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un imza atmasının ardından kulüpteki yeni futbol menajerinin Mehmet Aurelio olacağı ifade edildi. Futbolculuğu döneminde 2003-2008 arası Fenerbahçe forması giyen Mehmet Aurelio, 2019-2020 sezonunda ise sarı-lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut'un yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından, Mehmet Aurelio'nun sarı-lacivertli kulübe geri döneceği öne sürüldü.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından Mehmet Aurelio menajer olacak iddiası

Sporx'in Brezilya basınından aktardığı habere göre; Jorge Jesus ile kulübün yeni bir yapılanması olacağı belirtildi. Haberde bu yeni yapılanma içerisinde Mehmet Aurelio'nun da yeni futbol menajeri olacağı ifade edildi.

MEHMET AURELIO KİMDİR?

Tam adı Marco Aurelio Brito dos Prazeres olan tecrübeli isim, 15 Aralık 1977 yılında Rio de Janeiro'da dünyaya geldi. Futbola 1993 yılında Brezilya'nın Bangu Kulübünün alt yapısında başladı ve 1995 yılına kadar bu takımda forma giydi. 1995 yılında Flamengo takımında profesyonel oldu ve 2001 yılına kadar forma giydi. 2001 yılında kısa bir süre Olaria kulübünde forma giydikten sonra yurt dışı transferi söz konusu oldu ve Türkiye'ye gitti.

Tecrübeli futbolcu, 2001 senesinde Trabzonspor’a transfer oldu. Aurelio, Karadeniz temsilcisinde 2003 yılına kadar oynadı ve görev yaptığı 64 maçta 15 gol attı. 2003 yılında Fenerbahçe’nin transfer teklifini kabul ederek sarı-lacivertli formayı giyen Aurelio, 2008 yılına kadar Fenerbahçe’de oynadı. Fenerbahçe’de 219 kez görev yapan milli futbolcu, toplam 20 gol attı.

2008 yılında Real Betis takımına giden Aurelio, İspanya’da oynadığı 58 maçta 6 gol kaydetti. 2010-11 sezonu öncesi Beşiktaş teknik direkörü Schuster'in isteği ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Brezilya ekibi Olaria AC'de forma giyen Aurelio, 2013 yılında kramponlarını astı ve futbol hayatına nokta koydu. A Milli Futbol Takımı’nın ilk yabancı asıllı futbolcusu olan Aurelio, 2006 yılının Temmuz ayında Türk vatandaşlığına kabul edildi.

 

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye imza atmasının ardından Mehmet Aurelio menajer olacak iddiası ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe mehmet aurelio
GÜNÜN VİDEOSU

Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'den Ahu Tuğba'nın cenaze töreninde ilginç hareket!

Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde karşılaşan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin, birbirlerini coşkuyla kucaklayarak havaya kaldırdı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar tepki topladı.