Jose Mourinho Avrupa listesine eklediği Cengiz Ünder'den büyük bir patlama bekliyor

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun gelişi sonrası fazla şans bulamayan ve gözden düşen Cengiz Ünder, sürpriz bir şekilde Avrupa Ligi kadrosunda yer aldı. Fenerbahçe tarihinin en pahalı oyuncusu olan Cengiz Ünder, Jose Mourinho tarafından son bir şansa layık görüldü.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Avrupa listesine eklediği Cengiz Ünder'den büyük bir patlama bekliyor....

Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon Fred, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Alexander Djiku, Rogrigo Becao, Dominik Livakovic gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı. En çok ses getiren imzalardan biri ise Marsilya'dan tam 15 milyon Euro'ya transfer edilerek o dönem kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu olan Cengiz Ünder'e aitti. Milli yıldız, ilk sezonunda sakatlıklarla boğuştu ve beklentilerin altında kaldı.

KAMPTA İYİ BAŞLADI AMA...

Bu sene başındaki kampa iyi başlayan 27 yaşındaki futbolcu, Jose Mourinho'nun gözüne girdi. Ancak hazırlık maçlarında devamını getiremedi. Cengiz, bu sezon sadece Rizespor maçında süre buldu. 12 dakika sahada kaldı.

Dünyaca ünlü teknik adamın öğrencisinden umudu kestiği düşünülüyordu. Ancak Mourinho, sol bekte Oosterwolde dışında tek alternatif olan Levent Mercan ile bonservisine 6 milyon Euro ödenen Oğuz Aydın'ı dışarıda bıraktı, Cengiz'i UEFA'ya verilen listeye ekledi.

İDMANLARDA ÇOK FARKLI

Jose Mourinho, yıldız futbolcunun yeteneklerine ve yapabileceklerine hâlâ çok inanıyor. Mourinho, Cengiz'i kazanmak için Milli arayı önemli bir fırsat olarak görüyor. Tecrübeli teknik adamın bu süreçte öğrencisiyle özel olarak ilgilendiği kaydedildi. 27 yaşındaki oyuncu da hocanın kendisine olan güvenini boşa çıkarmamak için hırslı bir şekilde çalışıyor.

DİKKAT ÇEKİYOR

Cengiz'in idmanlardaki çift kale maçlarda etkili performansı ve şık golleriyle dikkat çektiği öğrenildi. Mourinho, başarılı oyuncunun Milli aranın ardından büyük bir patlama yapmasını bekliyor ve bu konuda öğrencisine sonuna kadar güveniyor.  

(Fanatik)

Jose Mourinho Avrupa listesine eklediği Cengiz Ünder'den büyük bir patlama bekliyor ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Jose Mourinho Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.