Jose Mourinho milli yıldızın biletini kesti! Serie A ekibi Cengiz Ünder'e talip oldu! İşte bonservis bedeli...

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun biletini kestiği yıldız oyuncunun bonservis bedelini belirledi. İşte milli oyuncuya talip olan takım ve bonservis bedeli...

Fenerbahçe'de takıma takviyeler yapılırken, Mourinho'nun da kadroda düşünmediği oyuncular da belli oldu. Bu oyunculardan biri de Cengiz Ünder oldu. 

Geçen sezon 15 milyon Euro'ya alınan, EURO 2024'te milli takıma çağırılmayan ve Lugano maçı için kadroya alınmayan Cengiz Ünder, ayrılması planlanan isimler arasında.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Sarı-lacivertli yönetim, 10 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi durumunda 27 yaşındaki oyuncunun ayrılığına izin verecek.

İTALYAN DEVİ CENGİZ ÜNDER'E TALİP OLDU

Cengiz Ünder için Serie A ekibi Napoli'nin talip olduğu ortaya çıkmıştı. Napoli'nin Fenerbahçe'ye teklif yapması bekleniyor.

Geçen sezon 33 maçta forma giyen ve 9 gol atıp 3 kez de asist yapan oyuncu, İrfan Can Kahveci'nin gerisinde kalmıştı.

Teknik direktör Jose Mourinho, İrfan Can Kahveci, Oğuz Aydın, Saint Maximin, Tadic ve Kent kanat rotasyonunu şimdilik yeterli görüyor.

 

Jose Mourinho milli yıldızın biletini kesti! Serie A ekibi Cengiz Ünder'e talip oldu! İşte bonservis bedeli... ile ilgili etiketler Cengiz Ünder
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.